HERŞEY BİTTİ

538 21 4
                                    

Galiba hayatımda ilk defa bir kapı kulpunu açmaktan bu kadar pişman oldum. Üstelik kendi odamın kapısını. Güzel hayallerle döşenmiş bembeyaz odamın iğrenç bir şekilde kirletilinişine şahit oldum.
Ağzımdan çıkan tek kelimenin ''Allah sizi kahretsin '' olmasından siz ne anlarsınız ki ?

O an  yer ayağımın altından kaymaya başladı sanki. Ayaklarımdan gelen sıcak karıncalanma , başımdan aşağıya inen kaynar sularla karşılaştı. Ellerim soğuk soğuk terlemeye ve titremeye başladı.

Aklımdan geçen tek kelime vardı ;
''NEDEN ? ''
''Buna gerek var mıydı? ''
''Ben size naptım. ''

Yaşadığım şokla beraber ne yapmam gerektiğini dahi bilmiyordum.

Gözlerimi kapasam geçer miydi ? Ya da evden geri çıksam ve girsem hiçbir şey olmamış gibi aynı yorgunlukla , sevinçle , heyecanla girsem yine de geçmez mi ? Ben görmek istemiyorum. Hayır görmek istemiyorum bunu.

Bana saatler gibi gelen sürede sadece 1-2 dakikanın geçmesini anlamam oldukça uzun sürmüştü. Odada olması gerektiği gibi Toygar vardı. Olması gerekmeyen şey ise Aslı ile birlikte ve hatta çıplak olmalarıydı dahası yatağımda...

Aslı panikten ne yapacağını şaşırmıştı hareketleri bunu belli ediyordu onu anlamıştım peki ya  Toygar ? Yüzünde neden hiçbir şey hissedemedim. Panik yoktu , pişmanlık , üzüntü , korku... Neden yoktu ?

''Neden erken geldiniz ? '' 

Evde yankılanan tek ses attığım tokadın sesi oldu.

Arkamı döndüğümde yapmam gereken tek şey merdivenleri bulmaktı. Allah kahretsin gözlerimdeki yaşların bulanıklığından göremiyordum bile. Hemen uzaklaşmalıydım buradan. Gördüklerimin daha farklı bir açıklaması olamazdı, dinleyecek hiçbir şey yoktu. Arkamdan gelen sesleri umursamadan, sadece önümü görmeye çalıştım.

Merdivenlerden aşağı indiğimde gözüm Berk'i aradı. Neredeydi. Kimseyi göremeyince dışarı çıkmaya çalıştım. Meriç neredeydi? Of hepsi mi üst üste geldi herkes nerde?

İkinci darbeyi yine bir kapı kulpunu indirirken almıştım.

Saçlarımın çekilmesiyle attığım çığlık peş peşe gelmişti. Yeri boylamam fazla zaman almamıştı. Çenemi sıkarken gözlerinde gördüğüm şey bambaşkaydı. Delirmişti sanki. Sevgi yine yoktu. Daha çok kendinden geçmişlik vardı. Nefesinden gelen koku alkol aldığını gösteriyordu. Allah'ım hangi ara, ne yaptınız siz?

''To-ygar ne yapıyorsun bırak beni''
''Bırakayım da git herkese söyle değil mi? Yok ya ne sandın ki sadece seninle yaşayabileceğimi nasıl düşündün sen? ''
''N-ne diyorsun sen ? ''
''Salaksın sen , aptalsın. Seni sevdiğimi san istedim sende öyle sandın bu kadar.''

Hayır hayır duyma duyma bunları. Kapa gözlerini dinleme onu çünkü dinlersen bir daha kimseye güvenemeyeceksin. Şarkı mırıldan bir tane... Hah neydi o annenin ninnisi. Hatırla hatırla, hadiii. Beynim neredeydi şuan. Çırpınmalarım hiçbir işe yaramıyordu. Kurtulamıyordum ondan. Yüzüme inen tokat acizliğimin ikinci kanıtı olmuştu. Nefes alamadığımı hissettim o an. Kafama bir uyuşukluk çöktü sanki.

''Sus şimdi sıra sende Aslı'dan istediğimi aldım gerçi Aslı kendi rızasıyla yattı altıma. Hiç de zor olmadı. Ama sen, sen zorla da olsa şimdi yaşayacaksın aynılarını.''
''Toygar saçmalama bırak beni.''
''Kes diyorum sana sus sus.''
''Yapma bırak beni bırak.''

Aslı koltuğun bir köşesine oturmuş ağlıyordu.

Allah'ım yardım et. Yardım et.

Kapının kilit sesini duymak içimi biraz da olsa rahatlatmıştı. İçeriye giren Berk ve Aras'ın yüzündeki gülümsemeler hatırladığım son şeydi galiba. 

*******

Göz kapaklarımı açmaya çalıştığım akamayan yaşlardan birbirine yapışmıştı. Elimdeki ağırlığa kafamı çevirdiğimde gördüğüm el Meriç'e aitti. Anlatılanlara göre de; Meriç geldiğinde Toygar neredeyse öldüresiye dövülüp ölü biçimde kapıdan dışarı atılmıştı. Olayları öğrenen Meriç kendi elleriyle de Aslıyı atmıştı.

Şimdi ne mi olmuştu ?
Gözlerimden artık yaş akmıyordu. Akamıyordu...
Salonda merdivenlerden başlayan kan izleri... Merdivenin bir ucuna Berk diğerine Aras oturmuştu. Meriç'te bana sarılmış destek olmaya çalışıyordu.

Neydi bu...

Aşkın hangi haliydi. Ya da aşk olsaydı böyle olur muydu ? Bunları görür müydüm? Yaşar mıydım? Yaşananların üstü büyük bir yanlışla kapatılmaya çalışılmıştı. Neredeyse kendi sevgilim tarafından taciz edilerek.

Şimdi ne olacaktı...

#LÜTFEN YORUM BIRAKIN#

Hazan mevsimiWhere stories live. Discover now