BÖLÜM37 "SENİ SEVMEYİ SEVMİYORUM''

4.4K 253 12
                                    

Parmaklarımın arasındaki boşlukları, parmaklarıyla dolduruşunu seviyorum. Gülümseyerek Bora'ya baktım. Kulağıma doğru eğildi ve ''Öyle bir gülüyorsunki. Seni sevmeye mecbur hissediyorum kendimi.'' dedi. Utanarak önüme baktım. Romantik sözler en sevmediğim...

Hayatımı dışarıdan izleme fırsatını elime verseler, komedi filmi izler gibi gülebilirdim herhalde bu romantik hallerime.

Yola çıkalı on saatten fazla olmuştu ve artık otobüste olmak ve bu koltuklarda oturmak bizi fena halde yormuştu. Kapadokya yolunda geçen sefil yolculuğumuz...

Öğretmenimizin yarım saat sonra otelimize varacağımızı duyurması üzerine hepimizin keyfi yerine gelmişti.

Bora'ya dönerek ''Sana bir şey söylemem lazım'' dedim. Bora ağzını alayla bükerek ''Beni sevdiğini mi'' dedi.

''Seni sevmiyorum!'' dedim.

''Ben seni seviyorum''

''Ben de seni sevmiyorum''

''Ben seni seviyorum''

''Seni seviyorum ama seni sevmeyi sevmiyorum'' dedim somurtarak. Bora eliyle saçlarını kaşıdı ve

''Çok karışık cümleler kuruyosun. Anlamakta zorlanıyorum. Yapma sevgilim'' dediğinde elimle ağzını kapattım. Reflek olarak!

''Bana sevgilim'' deme diye tısladım.

Sinirim onu eğlendirmişti. Bunu gözlerinden anlayabiliyordum. Ağzındaki elimi öptüğünde, küçük bir çığlıkla elimi çektim.

''Seni eğlendiriyorum anlaşılan'' dedim somurtarak ve cama döndüm.

''Kaç yaşındasın sen?''

''Sanane'' dedim ciddi anlamda sinirliydim.

''Sen gerçekten çocuksun'' dedi, susmayı tercih ettim ve otobüs durana kadar ikimizde konuşmadık.

Otobüs durduğunda curcuna başlamıştı. Somurtarak yerimde oturdum. Herkesin inmesini, ardından sanki felakete uğramışta yardım erzağı alıyorlarmış gibi, bir ihtiyaçla bavullarını arayan gereksizleri izledim.

''Neden böylesin?'' diye sordu.

''Bilmiyorum. Sürü halinde yapılan şeyler sinirimi bozuyor. Belki de annem beni kuzu gibi büyütmediği için, koyun gibi davranamıyorumdur''

''Değişik'' dedi Bora.

''Değişik falan değil. Topluma uyum sağlamak istemiyorum. Insanlardan hoşlanmıyorum. Toplumun bir parçası olma isteği duymuyorum!''

''Hey tamam sakin, anladım Arya. Toplum dağıldı. Eğer biraz daha burada durursak, gezi bitine kadar burada kalabiliriz.'' dedi.

**

Bora'yı en son gördüğümde sinirden köpürüyordu ve ciddi anlamda onu yarına kadar görmek istemiyordum. Yorgundum çünkü!

Önümdeki çorbaya kaşığımı daldırdım ve içmeye başladım.

Okulda ki beş kişi toplamda, tek odalarda kalacaktı. Rezarvasyonlarımızı ayarlarken, Bora ve ben ayrı katlara düşmüştük. Bora'yı sinirlendiren tabikide bu değildi. Atakan'la benim aynı katta oluşumuzdu.

Diğer üç kişi alt katta, Atakan ve ben üst kattaydım.

Bu olayın sonucunda bende sinirliydim ama sinirim Bora'ya yönelikti. Istesem Bora ile odalarımızı değiştirebilirdik ama gerek yoktu! Kıskançlık yapması sinirimi bozmuştu ve inadına Atakan'ın karşısında kalacaktım.

İÇTEN İÇE (TAMAMLANDI)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant