Prvo poglavlje

4K 74 8
                                    

Tesko je sedeti u zatvorenom prostoru i fokusirati se na profesora i njegovu pricu,kada znas da ja napolju lep dan stvoren za setnju,piknik u prirodi,napokon sam sklonila pogled sa prozora i pogledala u profesora sto me je nateralo da se osmehnem,bilo je cudno zvati ga pofesorom,bilo je svega nekoliko godina stariji od mene,itekako je dobro izgledao sve su balavile  za njim,moram priznati ni ja nisam bila imuna,ali me je njegova sarkasticnost po nekada odbijala nisam  volela takve osobe,ali kao da je to sada bitno,nisam upala na budzet gotovo je sa mojom akademijom mogu samo da je zaboravim.Za nekoliko dana ovo ce biti moja proslost,ne mogu nabaviti toliko novca za dalje skolovanje,pored toga je i Lunina skola tu...

-Klara

Vrlo poznat glas profesora Koste me je trgno iz razmisljanja,bio je ljut ali i prokleto zgodan.Nabacila sam osmeh na lice i pogledala ga

Nabacila sam osmeh na lice i pogledala ga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-da

-Kolege to je to za danas,Klara ostani,zelim razgovarati oko projekta

-u redu

Jedva docekav svi su izasli,osim Marije koja je ostala poslenje ubijajuci me pogledom,nikada nisam razumela zasto je bila ljubomorna na mene,imala je sve,najbolje momke,novac roditelje koji bi sve ucinili za nju,nije morala da ide gradskim prevozom niti da korsti stvari dok se ne bi pocepale i izbelele  od pranja,napokon je izasla jos jednom okrenuv si se ka meni i uputiv si mi ubilacki pogled,samo sam joj se osmehnula.Kosta je seo na svoje mesto i rukom mi pokazao da prinesem stolicu i sednem naspram njega,to sam i uradila ne bas voljno,nisam bas bila raspolozena za prekore ili dvosmislen sarkasticni govor.

-Klara

Rekao je sada dosta smirenije

-da 

-tvoj projekat,ocekivao sam vise od tebe,ako zelis mozes ga uraditi ponovo

-ne zelim se izdavajati od ostalih,osim toga nije vazno

-lose je Klara

-i drugi su lose uradili nije vazno i onako od sutra necu dolaziti na akademiju

Skoro pa zacudjeno je pogledao u mene,bio je iznenadjen ali ni ton kojim sam pricala mu se nije dopadao

-zasto,jedna si od najboljih studenata bila bi steta

-nisam upala na budzet

-u tome je problem

-da

Ustala sam i uzela torbu

ako je to sve

Ustao je i pruzio mi ruku,dodirnuv si je osetila sam elektricitet i brzo povukla ruku.

-dovidjenja

-dovodjena Klara

Brzo sam izasla,pitajuci se sta je ovo upravo bilo,kao sto sam vec rekla Kosta jeste bilo prilicno zgodan,lep,studentkinje su balavile za njim,ne mogu reci da se i meni nije dopadao,jeste,ali nikada do ovog trentka kada su nam se ruke dodirnule nisam osetila nikakvu privlacnost.

Njegova robinjaWhere stories live. Discover now