Jurnal

16 0 0
                                    

Deci , sa incepem .In primul rand nu am mai scris de mult si vreau sa imi cer scuze pentru ca nu am diacritice . Nu stiu daca mi-a fost lene sa le instalez sau daca le-as fi folosit , un lucru e cert , probabil te gandesti ca nu stiu ce scriu in momentul de fata , si ai dreptate . Nu stiu de ce scriu , sau ce scriu, un lucru e cert , vreau sa scriu, despre orice , oricand la orice ora, vreau sa scriu pentru ca este singurul mod in care ma pot exprima . Am simtit azi dimineata nevoia de a scria .

Pur si simplu vreau sa ma exprim si am inteles ca asta e cel mai sigur mod in  care pot face asta . Doar asa nimeni nu va afla ce fac , cand fac , cu cine fac , si va privi in esenta , ce m-a determinat sa fac asta . 

Se pare ca acum stiu despre ce voi scrie in postarea aceasta , despre mine . Poate suna un pic cam egoist , dar nu e asa . Sunt genul de persoana care pune mereu nevoile celor apropiati in fata propriilor nevoi , ce frumos ar fi daca si ei s-ar gandi macar o data la mine . Dar nu se intampla, toti au impresia ca lumea se rezuma doar ca ei si la fericirea lor , iar daca esti trist in cea mai importanta zii pentru ei esti egoist si vrei sa le strici lor fericirea, iti este ciuda cum ar spune ei . Doar ca nu e asa , sunt fericita pentru ei , doar ca in felul meu .Ciudat este ca doar in zilele importante pentru ei isi dau seama cum sunt eu cu adevarat , mereu trista . Nu observa niciodata tristetea mea , cred ca sunt cea mai fericita persoana posibila , se inseala amarnic , habar nu au ce este in inima mea , tot ce fac ei este doar sa se hlizeasca la mine si sa creada ca si eu sunt fericita, desi se vede clar ca nu , doar pentru ca ei sunt fericiti si zambareti . Si tot eu sunt egoista .Im cele din urma se pare ca am ajuns sa am un subiect despre care sa vorbesc, nu stiu cat de bun , idea este  ca nu vreau sa fie cea mai stralucita creatia dupa Wattpad, am vrut doar sa imi exprim o parte din ceea ce ma deranjeaza in momentul de fata , egoismul persoanelor din jurul meu , am facut asta ,pacat ca ei nu vor afla niciodata fiind mult prea ocupati cu viata lor pentru a se interesa de starea mea de spirit .Acestea fiind spuse , o sa va spun mai multe in urmatoarea postare ..daca o sa o scriu .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 25, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

JurnalWhere stories live. Discover now