Benim Zavallı Geçmişim

640 52 6
                                    

Bazen bir balık olmak istiyorum beş saniye sonra herşeyi unutmak istiyorum. Öyle olsa daha kolay olmaz mıydı?Geçmişini bilmeden sadece şimdiyi yaşamak,keşke yapabilseydim bunu...

Sabah hastaneye gitmiştim fakat başım fena derecede ağrıyordu.Dünkü kazadan olsa gerek diye düşündüm belkide abartıyordum.Bir zamanlar çalsın diye saatlerce beklediğim telefonum kaç gündür susmak bilmiyordu ve şu anda arayan kişi....Bilinmeyen numara? Bu da neydi şimdi ama açmazsamda merak ederdim ve açtım.

"Merhaba,Bahar"dedi telefondaki,kaç yıldır duymadığım bir sesti,eskilerden bir sesti çünkü o artık geçmişimde kalmıştı fakat şimdi bu arama nedendi?

B;Ne oldu da reddettiğin kızını arattırdı acaba,BABA!

S;Bahar,yaptığım şey çok yanlıştı biliyorum,affet ama bu önemli"

B;Benim içinde önemli şeyler vardı sinan bey fakat ben sizi asla aramadım,yardım da istemedim

S;Kızım,ne yapabilirdim sen sınırları aşmıştın.

B;Ben o defterleri kapadım,yepyeni bir geleceğim var benim,ve o gelecekte sen yoksun!

S;Bahar,annen döndü,İstanbulda!

Anneden sonra dediklerini duymakta zorluk çekmiştim.Anne...anne...anne...
Başkalarının çocuklarını bana karşı tercih eden kadın mı benim annemdi.Evet,bugün radyomuzda benim zavallı geçmişim çalıyor ve duyabildiğiniz üzere size bir eksik parçayı daha getirdi.

Merak etmeyin annemi size anlatıcam çünkü zaten onun bendeki hikayesi uzun değil.Ben beş yaşındayken babam annemi aldatıyordu,annem bir defa yakalamıştı ama bir daha yapmaz diye düşünüp affetmişti fakat babam asla akıllanmadı.Annem sabırlı bir kadın değildi haliyle babamı terk etti,babamın aklı başına gelsin diye de beni onla bıraktı.Sonradan öğrendim evlenmiş,çocukları varmış ve o çocukları bana tercih etmişti.

Bunları dedikten sonra babam telefonu kapadı,bu arada babamı şimdi anlatmayayım çünkü o hikaye biraz uzun.

Bahar Yağmuru-OğbahHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin