Bölüm 3

101 2 0
                                    


Bir saat sonra Eminönü'n de İsmail'le Ercin'inin buluşması biraz gecikti. Çünkü Ercin heyecandan otobüsü kaçılmıştı. O sırada Asiye ile Seyhan Beşiktaş iskelesin de buluşmuş, ne yapacaklarını düşünüyorlardı. O sırada Ercin otobüsten Asiye ile Seyhan'ı gördü. Sadece güldü geçti. Eminönü'n de İsmail'le buluştu sonra birlikte Sultanahmet meydanına doğru yol aldılar. Ercin mutluydu ve İsmail'e belli ediyordu. İsmail'de sadece tebessüm ediyordu. 

Asiye ile Seyhan da Yıldız parkına geçmiş bir bankta oturup konuşuyordu. Seyhan sürekli sevgi dolu sözcükler kullanıyordu Asiye karşı ama Asiye biraz soğuk davranıyordu. Bir ara Ercin İsmail'e Beşiktaş iskelesinde Asiye ile Seyhan'ı birlikte gördüğünü söyledi. İsmail buza kesmişti ama Ercin'e belli etmek istemiyordu.

Gökmen ile Zeynep çoktan âşıklar kervanına katılmış. Birbirlerine aşklarını itiraf etmişlerdi. Telefon konuşmalarında bir ara Asiye ile Seyhan'ın birlikte Beşiktaş da oluğunu ve İsmail'in Ercin'le Eminönü'nde birlikte olduğu lafı geçti. Gökmen, Allah aşkına Asiye ile İsmail bunlar ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum valla ikisi de birbirlerini severken niye başkalarıyla birlikte dedi. Zeynep de Gökmene hak verdi. Telefonu kapattıktan sonra Gökmen İsmail'e nerdesin diye mesaj attı. İsmail ise Süleymaniye'de Ercinleyim cafe Haliç'e geçeceğiz dedi. 

Gökmenle aynı anda Zeynep de Asiye ye ne yapıyorsun diye mesaj attı. Asiye ise hala Seyhan'layım Haliçteyiz yürüyoruz Süleymaniye'de bir cafeye geçeceğiz dedi. Gökmen Zeynep'i aradı, İsmailgil Süleymaniye'deymiş cafe Haliç'e geçeceklermiş dedi. Zeynep de hadi ya Asiyeler de Haliç'ten Süleymaniye'ye geçiyorlarmış bir cafeye geçeceklermiş dedi. Gökmen Zeynep'e aşkım 10 dakika içinde hazırlan arabayla alacam seni Süleymaniye'ye geçeceğiz eminim bunlar aynı cafe ye geçecekler dedi. Zeynep bekliyorum canım dedi telefonu kapattı.

Gökmenin dediği gibi de olmuştu. İki tarafta cafe Haliç de kapıda karşılaşmışlardı. Asiye ile İsmail donup kalmıştı. Seyhan ile Ercin'in yüzünde tebessüm oluşmuştu. İçeriye ayrı masalara geçtiler. Asiye'nin yüzü asılmıştı, içinden " İsmail bu kızla mı birlikte olacak şimdi hiçte yakışmamışlar" diye geçirdi. İsmail ise içinden "Asiye hanımın istediği olmuş sonunda umarım mutludur" dedi. İsmail Asiye ye inat Ercinle daha da yakınlaştı. Konuşmaları aşk yönünde gidiyordu. 

Seyhan da Asiye ile konuşmalarını aşk hayatı yönüne geçmeye çalışıyordu ama Asiye'ye kaçıyordu. Ama bir ara Asiye'nin kulağı İsmaillerin konuşmasına gitti. Baktı aşktan konuşuyorlar kendisini de konuşmalarını aşk yönüne çekmişti. Yemeklerini yerken Seyhan Asiye'ye bu gün çok güzeldi, acaba bir daha ne zaman dedi. Asiye ise en yakın zamanda dedi.  

Kırık Bir Aşk HikayesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin