Dönüş Yolu

48 13 18
                                    

-İlk bölümü biraz aceleyle yayınlamak zorunda kaldım internet,zaman heryönden kısıtlıydım hata yapmış olabilirim bunun için lütfen affedin .

-Yorumları okudum ve gerçekten çok mutlu oldum çok teşekürler.

-Aklınıza bir fikir ışık tutarsa lütfen bana özelden yazın hikayede kullanmaya çalışıcağım
. Tekrardan çok teşekürler
   
İlkay Bey"Çağlar hadi gel."Aşırı  heyecanlanmıştım  beklentilerimde uzun boylu, sarışın, fıstık gözlü, bebek mezarı kadar büyük gamzeli, gülüşüyle beni kelebeklere boğan bir Çağlar'dı , fakat gelen orta boylu iri siyah gözlü biriydi resmen hayeller hayatlar olmuştu fakat bh komik değildi tam tersi canımı bile sıkmıştı.

Toprak beklentimi anlayabiliyordu ay boyunca birlikte aramıştık Çağlar'ı hayır bulunca napıcaksam artık. Üzgün olduğumuda anladı eliyle omzumu sardı  kendine doğru çekerek kafamı boynuna yaslamıştı.

Aslında çok saçmaydı şöyle bir değerlendirseydim çocuğu kaybettiğim bir metroyu ararken dövüldü anda görmüştüm birlikte adamlardan  kurtulduk sonrada köpekler geldi köpeklerden kaçtık kaçarkende çocuğu yüz üstü bırakıp yetimhaneye dönmüştüm çokda iyi bir tanışma olmamıştı yani benden nefret bile edebiliyo olabilirdi .

O an farkettim İlkay Bey Çağlar'ın gözüne bakıyordu" sen Çağlar mısın?" dedi. Şaşırmıştım kendisi anons etmişti sonuçta Çağlar diye "Çağlar sen gel olum" dedi İlkay Bey. Içeriye beni o an mutlu edebilecek tek insan girdi bu benim yakışıklı Çağlar'dı üzerinde kaslarını belli edebilecek beyaz bir gömlek vardı kim bilir o gömleğin altında ne kaslar yatıyordu .Altına ise dar siyah pantolonu ve ayağındada beyaz spor ayakkabısı vardı onu trene bakar gibi süzerken  oda beni fark etti birkaç saniyeliğine gözgöze bakıştık utanmıştım dolayısıyla hemen gözümü kaçırdım kendini tanıttı "Çağlar Saraçğlu , burda Izmir'de yaşıyorum bir abim birde annem var, babam ben doğmadan ölmüş "dedi . Babam ben doğmadan ölmüş dediğinde çok değişikti  üzülmekten çok agresif bir yüzü vardı sanki.

Önümde tek oturan Mehmet'in yanına oturdu hemen önümdeydi ona çok yakındım bu beni çok heyecanlandırdı.

Yanına uzandım ve"köpeklerden nasıl kaçtın" dedim oda arkasına dönmeden geriye yaslanarak  "kaçamadım"dedi  ve gömleğinin kollarını yukarıya doğru üç adımda katladı kolunda izler vardı şaşırmıştım "ne yani onlarlamı dövuştün" dedim .Oda "ben başka seçenek göremedim ama sen aklında birşey varsa söyle bir dahakine ole yaparım "dedi hiçte hoş olmayan  bir tonla.Bende bise demeden geri arkama yaslandım.

Akşama kadar hiç konuşmamışdık. Çıkış zili çoktan çalmıştı.Benim ise gözüm Çağlar'ı arıyordu, bakınıyordum ama nere baktıysamda bulamamıştım sanki yer yarılmış oda içine girmişti. Neyse diyip otoparka doğru yol almıştım.

Genelde yere bakarak yürürdüm yine öyle yapıyordum. Arabaya yaklaştığımı düşünerek kafamı kaldırdım karşımdaki kaldırımda Çağlar vardı  heyecanlanmıştım ayaklarıma doğru küçük çaplı elektriklenmeler iniyordu adeta hızlı adımlarla karşıya geçmek istiyordum fakat okulun zenginlerinden Selen Mustang'ı ile geçmek üzereydi bunun için beklemek zorundaydım .

Selen'in  geçmesini bekliyordum fakat o geçmek yerine Çağlar'ın yanında durup Çağlar'a birşey dedi Çağlar da arabayı dolanarak yan koltuğun önüne geldi arkasını dönerek kapısını açtı o an birkaç saniyeliğine  gözgöze geldik fakat o tepki vermeden arkasını geri dönerek arabaya bindi Selen'in yanağından öperek yerine iyice yerleşti resmen çatlıyacaktım ne ara tanışmış birlikte olmuş olabilirlerdi diye düşünürken Toprak arabasıyla bana yakınlaşıyodu. Yanıma gelince "hadi bin arabaya" dedi düşük bir ses tonuyla.

आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: Sep 15, 2017 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

DRAMIN ÇIĞLIĞI जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें