18.The Challenge

4.9K 280 41
                                    

Αμαντας POV


Με φιλάει τόσο λαιμαργία και παθιασμενα , λες και η ζωή του ολόκληρη εξαρτάται από αυτό. Με ακουμπάει απαλά στο κρεβάτι χωρίς να διακόψει το υπεροχο φιλι μας . Στηρίζει τον εαυτό του στους αγκώνες του και τα χείλη του κατευθυνονται προς τον εκτεθειμένο λαιμό μου, αφήνοντας καυτά υγρά φιλιά κατά μήκος του. Τα χείλη του μετακινούνται προς το κατω μέρος του αυτιου μου, πιπιλωντας το κάνοντας με να αναστενάζω δυνατά σε αυτήν την υπέροχη αίσθηση.

<Αχ αγάπη μου, δεν ξέρεις ποσο με τρελαίνει ο ήχος της φωνής σου. >μου ψυθιρίζει αισθησιακά στο αυτί κάνοντας με να παρω φωτιά.

Αχ Θεέ μου. Πως ζουσα χωρίς αυτόν τον άνθρωπο τόσο καιρό;

Μου κατεβάζει την τιράντα του φορέματος μου μαζί την τιράντα του σουτιέν και γεμίζει με φιλιά όλο τον ώμο μου κάνοντας με να τον θέλω ακόμα πιο πολυ. Μόλις τελειώνει με τον ώμο μου τα χείλη του επιστεφουμε στα δικά μου. Τώρα με φιλάει πιο αργά. Πιο απαλά, είναι... είναι σαν να μου δείχνει αυτόν... τον πραγματικο του εαυτό. Είναι σαν να μου μιλάει. Οι πραξεις του μιλανε στην καρδιά μου, είναι, είναι τόσο υπέροχο και μοναδικό όλο αυτό το αισθημα που πραγματικα δεν θέλω να τελειώσει ποτε . Μου δαγκώνει τα χείλη μου κάνοντας με να ανοίξω το στόμα μου επιτρέποντας του προσβαση. Μόλις οι γλώσσες μας συναντιουνται παιζουν το δικός τους μοναδικό χορό ενώ εκείνος μου αφαιρεί απαλά το φορεμα μου. Μόλις το αφαιρεί , σειρά έχει να του βγάλω εγώ την μπλουζα και το παντελονι του.

Πλέον είμαστε και οι δυο ημιγυμνοι και παρολο που απεγνωσμένα ο ένας τον άλλον, μετά από όλα αυτά που ειπώθηκαν μεταξυ μας πριν από λίγο, είναι σαν κατι να άλλαξε τα πραγνατα μεταξυ μας.

Με ανασηκωνει ελαφρώς, τοποθετώντας με πάνω από τα γόνατά του και αφου με κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα στα μάτια, τα χέρια του τοποθετούνται απαλά στα μάγουλα μου μηδενιζοντας την απόσταση μεταξυ μας.

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο γλυκός και ρομαντικός . Οι κινήσεις του ο τρόπος που με κοιτάζει , ΑΧΧΧΧ όταν με κοιτάζει, χανομαι τόσο ευκολα μέσα σε αυτό το συνοθύλευμα των συναισθημάτων που απλά το μόνο που θέλω είναι να μείνω εδώ και να μην φυγω ποτε από την αγκαλιά του.

<Αμάντα, θέλεις να σου κάνω έρωτα;>με ρωτάει τόσο γλυκά ο γλυκουλης μου.

Αχου το μωλεε. Αχ τι τζέντλεμαν. Θέλει να παρει την άδεια μου. Αχ ρε Ντέιμον, που κρυβοσουν τόσο καιρο;

Εγώ ως απάντηση άρχισα να τον φιλαω γρήγορα και λυσσασμένα θέλοντας όλο και περισσοτερο απο αυτον. Τον ήθελα να γίνει δικός μου κι εγώ δικιά του.

<Ντέιμον, φωνάζω το όνομα του λαχανιασμενα , γίνε δικός μου>τον παρακαλεσα.

Αμέσως αφαιρεί τα εσώρουχα μας και μπαίνει όσο πιο αργά μπορεί μέσα μου, κάνοντας με κάθε φορά και δικά του.



Woww. Τι εξελίξεις είναι αυτές βρε παιδια ;Και τι μέλια είναι αυτά; Μιλάμε με γέμισαν παντου μέλια. Ρε Ντέιμον πιο ήρεμα το πραμα, μας ήρθε πολυ ξαφνικό όλο αυτό το μέλι.

Σταράκια μου... Αχ ποσο μου λείψατε μπρε, δεν μπορεί τα να φανταστείτε.

Λοιπόν πως σας φάνηκε αυτό το κεφάλαιο;

Σας άρεσε που ο Ντέιμον ήταν τόσο γλυκές με την Αμαντα;

Spoil: Μια , δυο ανατροπές είναι ικανές να τινάξουν όλα στον αέρα. Έτσι δεν είναι;

*Μόνο αυτό μπορώ να πω*

Αντιοςαμιγκος σταράκια...

SEXY Γυναικολόγος Donde viven las historias. Descúbrelo ahora