Κεφαλαιο 9

9.3K 405 56
                                    

Λοιπον μιας και εχω εμπνευση σημερα ειπα να ανεβασω και εδω καινουριο κεφαλαιο.Α και Κατερινα εκανα οτι μπορουσα για να το κανω οσο πιο λεπτομερες μπορω.Ελπιζω να θυμασαι τη συμφωνια μας ετσι;





Ντειμον POV

Κλεινει την πορτα αργα  και μετα απο λιγο γυρναει να με κοιταξει.Ω τωρα την εχει πολυ ασχημα βαμενη και το ξερει.Αυτη τη φορα δεν θα πας πουθενα δεσπινης μου.

<Και τωρα οι δυο μας > της λεω πονηρα.

Εκεινη ως απαντηση πεφτει πανω μου με δυναμη και αρχιζει να με φυλαει στο λαιμο μου.Μμμ αυτη η γυναικα ειναι τελειως απροβλεπτη.Αμεσως αρχιζει να με δαγκωνει και να γλυφει εκεινο το σημειο αφηνοντας μου σιγουρα πιπιλια.Με εχει αναψει τοσο πολυ που ολο μου το σωμα διαμαρτυρεται .Της τραβαω τα μαλλια με δυναμη προς τα πισω διεκδηκοντας ενα αγριο και παθιασμενο φιλι απο τα υπεροχα χειλι της .Αμεσως ομως με σπρωχνει και με ριχνει στον καναπε.

<Αυτη τη φορα εγω θα εχω τον ελεγχο> μου λεει λαχανιασμενη.

<Ειμαι ολος δικος σου> την προκαλω .

Αμεσως ερχεται απο πανω μου καβαλικευοντας με.Μου βγαζει την μπλουζα και το παντελονι και αρχιζει να με παρατηρει.Πω πω γιατι μου το κανει τοσο δυσκολο,Νομιζω πως θα εκραγω.Και σαν διαβασε τις σκεψεις μου αρχιζει και αφηνει δαγκωματιες στο λαιμο μου στο στερνο στην κοιλια.Αχ θα με παιθανει αυτο το κοριτσι.Μου βγαζει οσο πιο αργα μπορει το μποξερακι ελευθερωνοντας την στυση μου .

<Αχ σε παρακαλω μην τον κοιτας .Κανε κατι> μολις παρακαλεσα;Ε δεν γαμιεται εδω που μ εφτασε.Θα παρακαλεσω τι να κανω;

Με κοιταει πονηρα και επιτελους σκυβει το υπεροχο κεφαλακι τη;.Ελα ομως που δεν πηγε εκει που επρεπε.Με φιλαει στο εσωτερικο των μοιρων μου και .....αχχ θεε μου δεν αντεχω αλλο.

Ξαφνικα μου αρπαζει την στυση μου στο υπεροχο χερι της και αρχιζει και αρχιζει να ανεβοκατεβαζει το χερι της στελνοντας με στην απολυτη ηδονη.Λιγο πριν τελειωσω με βαζει μεσα στο στομα της τοσο βαθια που δεν αντεχω αλλο και τελειωνω μεσα της. 

Ουαου .Που εμαθε να το κανει αυτο;

<Σειρα μου > της λεω πονηρα .



Αμαντα POV

<Σειρα μου > μου λεει πονηρα.

Και πριν το καταλαβω με εχει παρει στην αγκαλια του ενω εγω ειμαι αναποδα και εχω ως θεα τον υπεροχο κωλο του.Με ανεβαζει στις σκαλες και αφου του λεω που ειναι η κρεβατοκαμαρα με αφηνει απαλα στο κρεβατι και ερχεται κατευθειαν απο πανω μου. 

Αρχιζει να μου βγαζει ολα τα ρουχα οσο πιο αργα μπορει θαυμαζοντας το σωμα μου.Αφου ειμαστε πλεον και οι δυο γνυμνοι αρχιζει να με φιλαει στο στομα .Αργα και βασανιστικα.Το χερι μου κατευθυνεται προς τον ανδρισμο του ομως με σταματαει στα μισα της διαδρομης βαζοντας τα χερια μου απο πανω μου.Αιχμαλωτιζοντας τα.Απομακρυνεται απο τα χειλι μου και με φιλαει κατω απο το αυτι μου κανοντας με να ανατριχιασω ολοκρηρη και να αναστεναξω .Ωχχ θεε μου γιατι με βασανιζει ετσι;

<Σ- σε παρακαλ...Αχχχχχ> γλειφει την περιοχη κατω απο το αυτι μου και τη δαγκωνει κανοντας με να τον θελω απγνωσμενα.

<Τι θελεις Αμαντα;> μου ψυθυριζει στο αυτι και στη συνεχεια το γλειφει.

<Μμμ .. π-πιο κατω .Σε -σε παρακαλω> του λεω με δυσκολια.Αρχιζει να κατευθυνεται προς τον λαιμο μου φιλωντας τον και να καταληγει στο στηθος μου .Παιρνει τη μια ρογα μου στο χερι του αρχιζει να την τριβει ενω το στομα του γλειφει και δαγκωνει την αλλη.Βογκαω δυνατα απο την ηδονη .

<Μηπως να πηγαινα πιο κατω;> με ρωταει πονηρα 

<Αχ ναι σε παρακαλω> και με αυτο επιτελους η γλωσσα του με ακομπαει κανωντας με να πεταχτω πανω .

<Αχ ναι σε ,σε παρακαλω μ-μην σταματας.Αχχχ> δεν μπορουσα με τιποτα να ελεγξω τον εαυτο μου αυτη την στιγμη .

Λιγο πριν φτασω στη απολυτη ηδονη μπαινει μεσα μου με τοση δυναμη που με κανει να φωναξω δυνατα.Καθεται για λιγο μεσα μου κανοντας με να θελω να εκραγω αυτη τη στιγμη και μετα απο λιγο ξαναρχιζει.Αυτη τη φορα πιο αργα.Ωχ θεε μου τωρα ειναι πολυ πιο εντονη η αισθηση. Ενω μπαινει και βγαινει απο μεσα  μου βαζει δυο δαχτυλα κανοντας κυκλικες κηνισεις στην κλετοριδα μου.Στελνοντας με σε αλλο κοσμο.Ακουμπαω την πλατη μου πισω και απλα αφηνω τον εαυτο μου ελευθερο να απολαυσει την αισθηση.

 Αρχιζω να τρεμω ολοκληρη απο κατω του φτανοντας στον απολυτο οργασμο.Τελιωνουμε ταυτοχρονα φωναζοντας ο ενας το ονομα του αλλου.

Ειναι τρομερος τελικα.

Λοιπον αυτο ηταν και για σημερα παιδια.Ελπιζω να σας αρεσε, δεν ειχαμε πολυ κουβεντουλα σημερα αλλα ελπιζω να μην σας πειραξει.Περιμενω την ψηφο σας και τα σχολια σας.

Μεχρι το επομενο

Τσαγεια.

SEXY Γυναικολόγος Where stories live. Discover now