Wakkerdam

40 5 15
                                    

In Wakkerdam werden elke nacht de weerwolven wakker om iemand te vermoorden. Elke dag weer probeerde burgers een weerwolf op de brandstapel te gooien. Dag in, dag uit. Elke dag weer hetzelfde.....

Op een dag brak de zon langzaam door in Wakkerdam. Deze dag zou over een tijdje altijd herinnerd worden zei persoon 1 tegen de andere. Vandaag maken wij van Wakkerdam, Wakkerdam 2.0. Een Wakkerdam met een geheime actie. Deze acties zouden vier verschillende Wakkerdammers uitvoeren. @_jorinde_, @eliitje, @vlorile & @schrijvertjeauto.

Jorinde, Car, Vlo & Eline moesten de bevolking uitmoorden en overblijven met de burgers om het spel te winnen.

Dat is gelukt! Ze hebben samen met @d_queen, @amberbloem & @fiepien gewonnen! 🎉🎉🎉🎉

Gefeliciteerd allemaal! 🎉

------------------------
De eerste weerwolven van Wakkerdam zit erop. Ik wil jullie nog even iets uitleggen over de verandering in het spel, oftewel de undercover operatie. Vier dode bewoners van Wakkerdam kregen de kans om het spel te winnen! Alleen er was een maar er aan. Hiervoor moesten hun de geheime operatie uitvoeren. Dit is gelukt.

Met deze plottwist in het spel, wil ik jullie Wakkerdam 2.0 uitleggen. Vanaf nu is er geen gewone weerwolven van Wakkerdam, maar Wakkerdam 2.0. Binnenkort volgt er meer over. Maar het wordt, denk ik, heel leuk! Dus hou het zeker in de gaten!

Kijk ook meteen naar Wakkerdam 2.0 en doe mee! (Verhaal staat online)
---------------------------------
Verhaal van Eline

Hoi vrienden, doden en levenden.
Ik denk dat heel veel mensen verbaasd zijn dat wij wonnen. Wie had er gedacht dat Vlorile, schrijvertjeauto, Eliitje (me), en _Jorinde_ samenwerkten? En dan, dat wij zouden winnen? Ik niet. We kregen meteen bij het begin nieuwe rollen. Vlorile en _Jorinde_ waren de sletten, schrijvertjeauto de zieneres en ik de heks (no problem Verminoth). We mochten dus elke nacht iemand vermoorden. Vlorile was eerst een weerwolf dus hij zorgde dat de weerwolven niet ons vermoorden. Daardoor wisten we ook de wolven. Doordat Vlorile contact had met de wolven, hadden we heel veel mensen aan onze kant en konden we zo ook mensen vermoorden op de dag. We hadden alles onder controle en hadden geen plan. Het ging nou eenmaal zo makkelijk. Natuurlijk zijn we geen seriemolrdenaars dus iedereen verdiend wel een excuses.Sorry voor alle slachtoffers. Er zijn ook heel veel mensen die we niet hoeven te bedanken, of excuses hoeven aan te bieden. Ten eerste, alle weerwolven. Oftewel; Esmee, Arwen, Iris, Kate, Cayleigh, MyTurtleIsPurple (Ik weet je naam niet), Claire en Verminoth. Ik wil natuurlijk ook Iris bedanken voor de support. Voor de rest, iedereen bedankt voor het meedoen, een bedankje voor _Jorinde_ , schrijvertjeauto en Vlorile voor alle gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten. Een speciaal bedankje voor de enige echte maker van dit spel die er een eigen twist aan gemaakt heeft, Flikkie! (Of Fikkie). Het was erg leuk en grappig. Heel veel bedankt iedereen en

Tot de volgende keer

Weerwolven van Wakkerdam - Flikkkenfan98Where stories live. Discover now