City of love

426 21 4
                                    


Potovanje se je vleklo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potovanje se je vleklo. Počutila sem se, kot da se neprestano podaljšuje. Najprej je avtobus stal zaradi prometne nesreče, nato smo imeli pavzo ... Preklinjala sem, ker sem šla z avtobusom, vendar denarja za letalsko karto nisem imela. V to potovanje sem vložila okoli tisoč evrov, če nisem še računala nastanitve v Parizu (poceni hostel) in hrano.

Ko sem le prispela na cilj, sem vzela taksi do hostela. Hostel je bil blizu kraja, kjer je potekala promocija Vampirskih dnevnikov. Bila sem naveličana vožnje, utrujena sem bila tako, da sem komaj gledala in komaj sem čakala, da grem pod tuš.

Prijavila sem se. Zdolgočasen fant mi je pokazal sobo. Ozrla sem se po skromnem pohištvu in ponovno zavzdihnila. No, ja ... Sama sem si kriva, da nisem uspela prišparati dovolj denarja, da bi bila v hotelu.

Ko sem se prepričala, da nikjer ni ščurkov, sem se napotila pod tuš. Pol ure kasneje sem že spala, saj je promocija bila šele naslednje jutro ...

Zbudila sem se vsa pomečkana. Pogledala sem na uro in zaklela. Bilo je petnajst do osmih. Med preklinjanjem, ker sem zaspala, sem se pričela urejati. Najprej sem si uredila svoje rjave lase in jih na hitro polikala. Nato sem se lotila ličenja. Ok, saj mi slednje ne bi bilo potrebno, vendar ... Hotela sem izpasti v najlepši luči pred Ianom Somerhalderjem.

Samo zaradi njega sem zbrala denar in prišla. Nikakor mi ni bilo do drugih. Ne. Hotela sem videti samo njega.

Ko sem bila končno urejena, sem se napotila proti prizorišču promocije. Na srečo je bilo blizu in zato nisem šla s taksijem, kar mi je bilo čez nekaj minut žal, saj so bili čevlji z visoko peto tako neudobni, da sem komaj hodila.

Pred vhodom je bila kopica oboževalcev. Zavzdihnila sem in se postavila v vrsto. Pripravila sem vstopnico in upala, da nas bodo spustili čim prej noter. Ni mi bilo do tega, da stojim pred vrati in čakam v visokih petah.

Končno sem le prišla noter. Prerinila sem se mimo deklet, ki so se hihitale in se usedla v prvo vrsto, da bi le videla Iana od blizu.

Ok, bila sem patetična. Vendar Ian je bil edini moški, ki me je pritegnil, čeprav je bil od mene starejši šest let. Pravijo sicer, da leta niso pomembna. Pa so, če ne najdeš moškega, ki bi te uspel zadovoljiti v postelji. Kar odpisala sem misel, da bi me Ian opazil. Bila sem ena izmed mnogih oboževalk, ki je prišla na promocijo. Verjetno je že navajen, da vse skačejo okoli njega in prhutajo s trepalnicami, da bi pritegnile njegovo pozornost.

Slišala sem, kako so oboževalke cvilile, ko je samo kdo omenil Ianovo ime. Zavila sem z očmi. Kako so patetične.

Čeprav sem bila njegova oboževalka, je to preseglo meje dobrega okusa. Sama nisem cvilila kot podgana, ki ji stopiš na rep.

Končno se je začelo.

Bila sem presenečena nad dejstvom, da je bila prisotna skoraj celotna ekipa. Z očmi sem spremljala prihode na oder, ko ...

... Ko je končno prišel ON.

Ian Somerhalder.

Moje srce je pričelo hitreje biti, ko se je ozrl po publiki in se nasmehnil. Njegov nasmeh je bil ... Popoln.

In nevede so se najine oči srečale.

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now