Under the shower

410 17 5
                                    


V nekaj trenutkih je bil v meni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

V nekaj trenutkih je bil v meni. Zvila sem se od navala strasti, ki je prevzela moje telo. Oklenila sem se ga okoli ramen, svoje nohte sem zarila v njegovo kožo tako močno, da mi je bilo popolnoma jasno, da mu bom pustila sledi na hrbtu. Najine ustnice so se spojile v strastnem poljubu. Hotela sem čutiti njegovo bližino, potrebovala sem jo že iz obupa.

Zasopel je, ko se je pričel premikati v meni. Bil je nor občutek, ki ga do sedaj še nisem poznala. Moje telo se je odzivalo na njegove dotike. Sploh si ne bi mislila, da sem bila sposobna občutiti takšno strast in poželenje. Bilo pa mi je jasno, da je to samo zaradi tega, ker je bil Ian Somerhalder moški, ki bi ga želela vsaka ženska. In lahko se štejem med srečnice, ki jih je spravil v posteljo. Ob misli na to, da sem njegova, me je prevzel občutek razburjenosti in strasti. Moje poželenje je bilo tako močno, da sem skoraj umrla v njegovem naročju, ko se je premikal v meni. Vedela sem, da slednje potrebujem. Potrebovala sem njegov dotik ...

"Upam samo, da tega ne boš pozabila," je nenadoma zamrmral. Nekoliko presenečeno sem pogledala v njegove modre oči. V naslednjem trenutku me je spustil, da sem pristala na tleh. Zastokala sem, saj sem si nisem želela prenehati. Ne. Bila sem tako blizu vrhunca, da sem hotela biti na vsak način potešena.

"Nikoli," sem zamrmrala.

Začutila sem težko njegovega obraza, ki se je naslonil na mojo ramo. Z rokami je umaknil moje mokre lase in z ustnicami oplazil moj vrat, da sem zadrhtela. Ponovno sem zastokala od užitka. Želela sem si ga. Mar sem prosila preveč?

"Ian," sem zastokala, ko je zaprl vodo.

"Nisem še končal," me je pomiril z besedami. "Pravzaprav sem šele začel, ljubica." In v naslednjem trenutku sem začutila, kako je prodrl vame odzadaj, da mi je vzelo sapo. Prijela sem se za ploščice, čeprav mi je drselo, on pa je nadaljeval.

V nekaj trenutkih sem dosegla vrhunec. Zasopla sem in tiho kriknila. Slišala sem njegov smeh in trenutek kasneje so se njegovi prsti znašli na mojemu mednožju. Skoraj sem zakričala od ugodja, vendar sem se zadržala. Prijel me je in me prisilil, da sem se vzravnala, on pa je pričel gristi mečico mojega ušesa.

"Prosim," sem zastokala, ko sem prišla malo k sebi.

"Nisva še končala, Inea," me je opozoril.

Bila sem izmučena. Bilo mi pa je jasno, da me ne bo pustil pri miru, dokler ne bo sam dosegel vrhunca. In to lahko še traja.

Na moje presenečenje se je odmaknil. Počasi sem se obrnila in se mu približala. Prijel me je okoli pasu in me potegnil k sebi. Njegovo mokro telo me je vznemirjalo, čeprav sem bila potešena že trikrat. Vendar sem bila nenasitna. Še samo sebe nisem prepoznala, saj še nikoli nisem bila tako vzburjena med seksom.

Najine ustnice so se srečale v strastnem poljubu. Z jezikom je poiskal moj jezik, da sta se divje prepletla. V nekaj trenutkih sem se znašla na preprogi, pod njim. Z lahkoto je prodrl vame in nadaljeval tam, kjer je prej končal.

Niti za trenutek se ni dvignil. Bilo je ... Tako prijetno. Njegova sapa mi je udarjala v lice, njegova dlan me je nežno božala po laseh, z ustnicami sem se podrgnila ob njegovo ramo. Vse me je spravljalo v obup, saj nisem želela, da se ta noč konča.

Ian se je odmaknil in nenadoma sem začutila, kako je sperma špricnila po mojem trebuhu. Obležala sem pod njim, on pa se je sklonil k meni in me še enkrat poljubil. Vrnila sem mu poljub in si želela, da ne bi končala pri temu ...

Dvignila sem se. Ian me je potegnil nazaj, pod tuš. Bilo je ... Noro. Med nama je bila prisotna kemija, ki je nikakor nisem pričakovala. Mislila sem, da mu je samo do seksa, vendar njegovi dotiki in pozornost, ki mi jo je namenil, ... Imela sem občutek, da je med nama nekaj več, čeprav na to nisem smela niti pomisliti.

"Pridem za tabo," je rekel, ko sem se zavila v brisačo. Pokimala sem in odšla v spalnico. Legla sem na posteljo. Bila sem potešena od seksa in postala sem lena. Tako lena, da me niti lakota ni prepričala, da vstanem iz udobne postelje ...


IAN


Ob pogledu na Ineo sem ugotovil, da sem nepotešen. Zdela se mi je drugačna od drugih deklet. Zares me je zanimalo, če bi pristala na seks z mano in dejansko je. Po najinem srečanju sem komaj zdržal, da nisem zapustil podpisovanja in fotografiranja. Kljub utrujenosti pa sem bil pripravljen preživeti noč z njo. Enostavno ... V meni je prebudila poželenje, ki je nisem čutil do nobene ženske. Bila je ... Popolnoma drugačna od drugih deklet.

"Inea?"

Ko sem prišel v spalnico, sem jo našel na postelji. Spala je. Zavzdihnil sem. Tudi sam sem bil utrujen. Ošinil sem uro. Komaj dve uri sta minili od tistega trenutka, ko sva prišla sem. Če ne bi bil utrujen od podpisovanja, bi jo prebudil. Tako pa ... Odločil sem se, da jo bom pustil nekaj ur, da se naspi. Potem pa ...

Zagledal sem njeno torbico in obleko, ki sem jo raztrgal. Pogledal sem Ineo, ki se je premaknila, nato pa stopil k torbici. Odprl sem jo in iz nje izvlekel denarnico. Nekaj gotovine, kartice in osebna izkaznica. Čeprav sem imel slabo vest, ker sem brskal po njenih stvareh, sem vzel svoj telefon na mizi in slikal njeno osebno. To mi bo mogoče prišlo prav, saj mi je postalo jasno, da se takšnemu seksu ne bom bil sposoben odreči.

Pospravil sem njene stvari in pred tem v denarnico potisnil petsto evrov. Bilo mi je popolnoma jasno, da dekle ni ravno pri denarju. Vendar mi je bilo vseeno. Bil sem odločen, da jo bom osvojil, čeprav je bil najin dogovor popolnoma drugačen ...


INEA


Nisem vedela, kdaj sem zaspala. Prebudilo me je premikanje po postelji. Ozrla sem se po temnemu prostoru in čutila, kako so me neznane roke objele in privile k sebi. Zavzdihnila sem in v temi poiskala njegove ustnice.

Sprejel je moj poljub. Njegove roke so se pričele sprehajati po goli koži mojega telesa in zastokala sem v njegova usta. 

One night with Ian SomerhalderWhere stories live. Discover now