Gece - 3

1.9K 233 728
                                    

Herkese selam, yine ben!

İlk olarak yeni bölümün geç gelmesinin sebebi wattpadin benle bitmeyen derdidir..Wattpad beni bir sal.

Yeni bölüme geçmeden önce şunu söylemek istiyorum ki, hikayeye yeni başlamama rağmen verdiğiniz destek karşısında çok mutlu oluyorum. Başta özellikle karışık yazma konusunda korkularım olsa da bambaşka iki hikayeyi de çok sevdiniz ve sahiplendiniz. Umarım bundan sonraki kurguları da seversiniz. Hem oylarınız hem de o komik ve inanılmaz güzel yorumlarınız için size sonsuz teşekkür ederim..

Ve son olarak doyumsuz olup oy ve yorumlarınızın devamını diliyorum. İyi okumalar. :)

•••

Gece'nin saçlarını okşarken gülümsedim. Onu uyandırmamaya özen gösteriyordum. Her sabah ondan önce uyanır, yatağına giderdim ve bu bana onu uzun bir süre boyunca izlemek için zaman verirdi. Çünkü bunu yapmazsam, güne iyi başlamam mümkün değildi.

Onun nefes alışverişlerinin sakinliği, güzel bir ritimle atan kalbi ve uyurken yüzünde oluşan huzur dolu ifadesi, o sabah gözlerimi kötü bir hisle açsam bile yataktan kalkmam için sebebim oluyorlardı.

Çünkü hayatta hiçbir şeyim olmasa bile Gece'm vardı. Ve Gece söz konusu olduğunda gündüzler hükmünü yitiriyordu.

Onu öpüp yerimden kalktım ve elimi yüzümü yıkadıktan sonra -kahvaltı için Mira'ya söz vermiştim- Gece'ye kahvaltı hazırlamaya başladım. Kursa başlamamızın üzerinden birkaç gün geçmişti ve Gece yüzme konusunda her geçen gün daha hevesli ve mutlu davranıyordu. Korktuğumun aksine her şey güzel gidiyor gibiydi. Umarım hiçbir şey bozulmazdı.

İçeriden gelen sesleri duyunca gülümsedim. Benim güzelim uyanmış olmalıydı.

"Anne!"

"Mutfaktayım anneciğim gel." dedim ve bunu dememden biraz sonra paytak paytak yürüyen, uykulu koca gözleriyle bana bakan Gece içeri girdi. Elimdekileri bırakıp onun yanına gittim.

"Günaydın bebeğim." dedim ve yüzünü avuçlarımın içine alıp iki yanağını da öptüm.

"Günaydın." dedi yarım yamalak ve bu haline güldüm. Dün uyumakta direnip bana üst üste bir sürü masal anlattırdığı için uykusunun olması çok normaldi.

"Şimdi napıyoruz? Elimizi yüzümüzü yıkıyoruz sonra da kahvaltı yapıyoruz..Ondan sonra da-"

"Deniz kızı oluyoruz!" diyerek heyecanla bitirdi cümlemi. Boynuma sarıldı ve küçücük kollarının bana verdiği huzurla gözlerimi kapattım. Benden ayrıldıktan sonra banyoya koştu. Ben de kahvaltısını hazırlayıp masaya koydum ve üstümü değiştirmek için odama gittim.

•••

"Selam." dedim ve Mira'yı öperek sarıldım.

"Merhaba güzelim." diyerek karşılık verdi o da.

"Hazır mısın? Gece'yi bıraktım. Gidebiliriz." dediğimde başını iki yana salladı.

"Bir misafirimiz daha var. Sonra gideceğiz. Gel inelim." dediğinde anlamaz gözlerle baktım.

"Kimmiş o?" dediğimde ise beni takmadı ve kapısını kilitleyip asansöre doğru yürümeye başladı. İnerken sürekli sordum ama cevap vermedi. Sonra dış kapının orada bekleyen Efken'i gördüm. Neden havuzda değildi?

"Evet, biricik hocamızı da davet ettim." dedi Mira ve güldü. Efken de ona karşılık verdiğinde kaşlarımı çattım.

"Nasıl anlamadım? Siz nasıl buradasınız? Çocukların yanında kim var? Bir açıklama yapar mısınız?" dedim ve fark etmeden ses tonumu yükselttim. Efken Mira'ya fırsat vermeden konuşmaya başladı.

Başka Bir Yerlerde Başka BirileriWhere stories live. Discover now