14

413 18 13
                                    

O iau în brațe și o pup pe frunte. O iubesc atat de mult.

Atât de mult....

Peste 3 zile

M: Sa mă suni când ajungeți , în regula? Mă suni des , în regula?

B: Bine. O sa te sun.

T: Sa aveți grija , bine? Orice s-ar întâmplă ne anunțați.

B: Bine.

Aceștia mă pupa și mă îmbrățișează și îmi spun ca mă iubesc. Justin si cu tata duc bagajele la masina si pornim cu Justin spre aeroport. Avem zborul spre Turcia în 1 ora și jumătate.

J: Te simți bine?

B: Da. Sunt bine. * zambesc*

Doamne te rog sa mă vindec. Te rog.

***

Ajungem  în Turcia și mergem la casa pe care a inchiriat-o Justin. A închiriat o casa deoarece o sa stam ceva timp aici.

Ne aranjam hainele în dulapuri și gătesc ceva sa mâncăm. 

J: Babe , ai încredere în mine , nu-i așa?

B: Da. De ce întrebi asta? * întreb mancand*

J: Ai încredere în mine ca o sa te faci bine? O sa merg în fiecare spital din lume doar sa fii bine.

B: * imi pun mana pe obrazul lui* Am încredere în tine. Mereu am avut. Te iubesc! * zambesc*

J: Si eu te iubesc! * imi pupa mana*

Terminam de mâncat și Justin spală vasele. Ma bucur ca se implica în treburile casnice. Ma bucur ca mă ajuta. Ma bucur ca este lângă mine. Nu îmi puteam dori mai mult decât atât.  Decât sa fiu iubita și sa iubesc.

După 9 luni ( ok știu ca trece repede timpul dar vreau sa scriu ce este mai interesant)

J: Iubito,  ai luat pastilele și praful?

B: Da.

Se pare ca Justin a avut dreptate despre spitalul din Turcia. Au trecut 7 luni de când am terminat tratamentul în incinta spitalului , iar doctorul mi-a dat ceva pastile și ceva praf care se dizolva în apa care mă va vindeca pe parcurs. Când m-am dus acolo aveam 100% cancer iar acum mai am 30% din el. Datorita tratamentului de acolo și a acestuia care mi l-a prescris m-am însănătoșit.  Nu total dar nu mai este mult nici pana acolo. :)

Mi-a crescut par , nu este lung dar îmi creste. Și corpul meu revine încet la silueta pe care o aveam la început.  Justin mi-a salvat încă o data. Nu știu cum îl voi putea răsplăti vreodată. 

Ne-am întors în New York. Peste 2 luni încep facultatea și consiliul de acolo au spus ca nu mai e nevoie sa mai dau examenul deoarece dacă l-am trecut atunci este ok. Părinții mei au fost foarte fericiți ca m-am vindecat , la fel și Tess și. .... Părinții lui Justin. Sincera sa fiu de când am venit din Turcia ei au fost mereu lângă mine. Și cât timp am fost cu Justin în Turcia , tatăl lui s-a ocupat de firma.  Părinții lui sunt foarte drăguți si grijulii. S-au comportat cu mine ca și cum as fi fiica lor. :))

S-au speriat când au aflat ca am cancer dar și datorita lor m-am vindecat.

J: Ma bucur ca ești din nou asistenta mea. * zambeste*

B: Si eu. * zambesc* Oh God! Am uitat! Nu am bani de facultate! Banii i-am cheltuit pe tratamente. Iar trebuie sa aștept un an.

J: Nu chiar.

My guardian angel. (Justin Bieber fanfiction)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum