Tipuri de melodii bune

3 0 0
                                    

Pe parcursul timpului în care am ascultat muzică (când aveam timp ascultam chiar și câteva ore pe zi), am observat că există, referitor la melodiile bune, două categorii și anume cele care îți transmit ceva și îți fac "piele de găină" și cele care doar îți intră în cap și pe care nu le mai poți uita toată ziua.

Le gat de prima categorie eu sincer le prefer mai mult pe acestea, pentru că sunt genul de melodii care este ca un medicament care îți vindecă sufletul plin de cicatrici, nu doar te relaxează și îți intră în cap.

Cred că piesele care se potrivesc aici sunt cele mai vechiuțe, dar doar astea sunt unele dintre cele mai frumoase nu?, cele cântate de Celine Dion, Mariah Karey, Christina Aguilera, etc, dar și cele mai noi "Nentori" cântată de Arilena Ara, "Stone cold" interpretată de Demi Lovato, "New rules" cântată de Dua Lipa.Poate nu îți fac pielea de găină, dar sigur îți transmit un sentiment atunci când le asculți.

Ritmul nu contează în această situație și nu împiedică o piesă să fie emoționantă.

În legătură cu melodiile care ne intră în cap și nu mai scăpăm de ele nu sunt rele nici acestea deloc.

Țin minte că "Me too" de la Meghan Trainor îmi intrase odată în cap și nu-mi mai ieșea!, mie îmi mai plac și "look what you made me do" și "Shape of you" și cred că intră cu ușurință în memorie.

Melodiile din această categorie sunt menite să ne mai relaxeze și sunt mai ușor de digerat .

Pe voi care melodii vă emoționează și care vă intră în cap și nu reușiți să scăpați de ele?, pe care le preferați?

Aștept părerile voastre în comentarii și dacă v-a plăcut nu uitați să votați!


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 04, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Păreri despre muzicăWhere stories live. Discover now