-

77 5 6
                                    

FIGYELEM! Kérlek ne haragudjatok de két rész megcserélődött és nem tudom visszaállítani. Szóval ez a rész hamarabb van, mint a ,,Az a bizonyos videó". Ezer bocsánat!
Remélem azért tetszik a történetem :)

-EZT NEM HISZEM EL ETHAN!!-rontott be Grayson a szobánkba teljesen ingerülten. Még aludtunk, az ő hangjára riadtunk fel. Próbáltam kibújni Ethan öleléséből. Kómás fejjel meredtem Graysonre, aki még mindig szerintem el sem hitte hogy mi történt. Legalábbis elég döbbent fejet vágott.
-MONDD TE TELJESEN NORMÁLIS VAGY?-kelt ki még jobban magából.
-Jesszus mivan?-kérdezte Ethan még álmos hangon.
Grayson felénk tartotta a telefonját, amin Ethan pózolt a tükör előtt. Ekkor még nem értettem mi a baj vele.
-Igen, ezt a képet töltötte fel tegnap este.-szóltam még mindig összezavarodottan. Eth csak akkor kezdte nyitogatni a szemét.
-He?-nézett fel.
-FIGYELJ MÁR MIKET TÖLTESZ FEL INSTAGRAMRA!-üvöltötte, de tekintetéből összezavarodottság sütött le.
-INKÁBB CSAK MONDD MI VAN! -kezdett bele Ethan is a veszekedésbe.
-Komolyan nem látjátok?-döbbent le kissé higgadtabban Grayson. Majd rámutatott egy pontra a telefonomom. Egyből a szám elé kaptam a kezem.
Ethan csak nézett maga elé értetlenül.
A kép amit feltöltött egy tüköszelfi. Eddig nem is volt vele baj. Csak éppen én zuhanyoztam mikor elkészítette, és pont látszódott a kezem a hőmérséglet szabályozón.
-Oh My Goooood!-kapott a fejéhez Ethan.-Mik a reakciók?
-Hát van aki azon gondolkodik h az én kezem. De tisztán kátszik, hogy azok rózsaszín körömlakkos ujjak. Sokan ki vannak akadva, hogy miért nem mondtad el. Sokan remélik, hogy Cameron az. Utálóink is lettek. Szerintem ne menjetek fel Twitterre. Egyébként Bogira is sokan gondoltak. Szóvall...-hadarta Gray aggódva.
-Bazdmeg...-vakarta meg a fejét Ethan.
-Srácok ez miattam van én...én úgy sajnálom!- mondtam teljesen kétségbeesve.
-Ez nem a te hibád!-mondták majdnem teljesen egyszerre. Én viazont nem tudtam visszatartani és elsírtam magam. Ethan átölelt, Grayson nyugtatóan veregette a hátam.
-Semmi baj nem lesz.-suttogta Eth a hajamba.
-Remélem is-válaszoltam szipogva.
-Muszály lesz megcsinálni a videót Nemsoká -tette hozzá Grayson.

Végül Ethan letörölte az evidens képet, én pedig felmentem twitterre. Rengeteg reakcióm jött. Kevesebben örültek, mint amennyien utálkozni kezdtek. Persze kérdések ezreivel árasztottak el. Hirelen megugrottak a követőim száma is, mindenki választ várt, de sürgősen. Már nem kicsit voltam megijedve, hogy mi lesz ha kiderül.

-Ez beszarás!-kiáltottam fel. Éppen a konyhapultnál ültem, és YouTuben nézegettem videókat, amikor észre vettem valamit.-csak egy nap telt el Ethan ,,félresikerült" képe óta, és máris felfigyelt ránk a ,,YouTube sajtó"!
-Ja Wattpadon is vannak már mindenféle történetek, sokan keresik az összefüggéseket még ott is.-mondta Gray fáradtan. Láttam rajta, hogy már elege van az egészből.-még engem is szekálnak, pedig nekem semmi közöm ehhez!-nevetett fel kellemetlenül.
-Hogy ne lenne! Az ikertesóm vagy!-röhögte ki Ethan.-Addig is várjunk egy kicsit még. Úgy is lenyugszanak.

Végül úgy döntöttünk, hogy lemegyünk a partra kicsit lazítani. És csak reméltük, hogy nem vesz észre senki minket.

-Úgy sem menekülsz!-Kiabálta Ethan, majd utánam szaladt, hogy elkapjon, és jól lefröcsköljön. Én sikítva szaladtam előle, Grayson már rég a hullámokat szelte az új szörfdeszkájával.
-Jól van! Jól van! ETHAN! Győztél, elkaptál, feladooom!- mondtam szinte fuldokolva a nevetéstől. Ethan még mindíg ,,folytatta a harcot " ellenem.
-Jólvanna akkor menjübk kicsit bejlebb!-kapott fel a hátára, élvezve, hogy minden erőmmel ellene harcolok. Végül, (olyan mell fölöttig érő vízmagasságnál) sikerült kiszabadulnom. Csak nevetve próbáltam a kezeit leszedni magamról.  Egészen addig civakodtunk, amíg ki nem oldódott a bikinim melltartó része. Szerencsére nem voltak sokan a strandon.
-Ajjjjaj!-mondtam kissé döbbenten.-eltűnt a melltartóm.-kissé kéteségbe esve de Ethan csak röhögött. Azt hittem megfullad. A víz hál a jó égnek eltakart.
-NE NEVESS INKÁBB SEGÍTS!-mondtam nevetve, de egyben kezdtem kétségbe esni.
-Jólvan keressük meg!-kezdett keresgélni a víz alatt. -Megvan!-kiáltott fel. -Ja nem ez csak egy hínár.-dobott meg vele.
-Heey nem érünk rá szórakozni.-pont akkor jött  arra a vízimentő a kis csónakján.
-Minden rendben?-kérdezte. Szerintem látta, hogy kétségbe vagyunk esve. Én csak lejjebb guggoltam a vízben.
-Igen, csak elt....-kezdte Eth, de beleütöttem a combjába.
-Rendben, csak még annyi, hogy ugye nyílt strandon tilos a szexuális együttlét. Bocsi srácok, bár megértem.-mondta az olyan 30 körüli vízimentő srác mosolyogva.
Éppen kezdtem volna megmagyarázni, Ethan csak nevetett.
-És ott úszik a melltartód.-tette hozzá visszatartott nevetéssel, majd elevezett.
-Basszus ez annyira ciki!-mondtam és éreztem ahogyan elvörösödöm.
-Akárkivel megeshet!-röhögött fel Ethan, majd elúszott az elhagyott ,,ruhadarabomért".

Aztán a nap hátralevő részében megpróbáltak megtanítani szörfözni.
Sajnos eléggé ügyetlennek bizonyultam, emiatt inkább csak leültem a napozóágyra és élveztem a délutáni napsütést. Nem is gondoltam a drámára.
-Rohadt éhes vagyok-feküdt le mellém Ethan.
-Én is heveredett le a másik oldalamra Grayson is.
-Hát összeüthetek valami vacsit.-ajánlottam fel.
-Jó asszonyt választottál!-csapott Grayson Ethan hátára röhögve.
-Ezt nem tudom, hogy bóknak vegyem-e.- nevettem el magam.
-Veheted annak!-puszilt a nyakamba Ethan hátulról, amitől szokás szerint végig futott rajtam a hideg és felvisítottam.

Végül kaptak tonhal salátát tortilla lapokkal. Hát Grayson azt remélte, hogy valami különleges disznópecsenyét csináltok, de ahhoz se teherségem, sem időm nem volt. :)

Me and EthanWhere stories live. Discover now