Best brother and sister... Or not? [part 5.]

54 3 0
                                    

Heey lieve lezers,

Het spijt me dat ik al héél lang niet meer heb geüpload en had een reden; no time... Ja je kent het school... Maar het was 2 weken vakantie en nu is het zondag.... Dus dat wordt schrijven ;)

Ik zal proberen om elke Zondag aan dit boek verder te werken😊

Veel leesplezier😊kusjes💋

_________________

Part 5.

_______

Ik neem mijn handtas en ga naar buiten, loop naar Bo haar huis en bel aan, lang wachten moet ik niet want de deur vliegt meteen open. We vertrekken meteen naar het winkelcentrum. "En hoeveel geld heb je mee?" Vroeg ik. "Mama en papa hadden nog wat nodig, dus 300, jij?" Zei Bo. "Hetzelfde haha :)" zei ik lachend. We liepen verder en stopten bij de eerste winkel, de 'A.S Adventure' (winkel waar je alles kan kopen met klerenmerken, spullen voor sporters en al de rest.)

"Wat heb je hier nodig?" Vroeg Bo. "Nieuwe sportoutfit, deuh." Zei ik. "Ik vroeg het maar he..." Zei ze. "jaja, weet ik toch moppie :)" zei ik om haar te plagen.

Mijn ogen vielen al snel op een mooie trainingsbroek, ik liep er naar toe en draaide het prijskaartje om. 80 euro. mijn ogen werden groot en mijn mond viel open. "Mooi niet!" En zocht verder. Maar ik werd meteen tegengehouden. "Jongedame?" Ik draaide mij om en zag een meisje, jobstudent ofzo. "ja?" Vroeg ik. "ik had jou en je vriendin even in het oog en had gezien dat je die broek mooi vond, vandaag is alles met 50% korting op de sportkledij, dus die broek van jou is nu voor slechts 40 euro ;)" "whuut, dat meen je niet ;o" "toch wel." "Dan is deze broek bij deze van mij :)" "vergeet niet te passen he." "nene, bedankt he!" "geen dank, het is mijn werk."

Ik zocht Bo want ze was er natuurlijk weer vandoor. Ik zocht bij de sport bh's. "hier ben je!" riep ik. "ja, altijd al geweest, wat is er?" vroeg ze. "de sportkledij is nu met 50% korting, laat je gaan zou ik zeggen!" riep ik blij. "Wat? Dat meen je niet! geweldig!!" riep ze. "Kom dan zoeken we verder!" zei ik.

We liepen rond en hadden eindelijk de sportkleding die we moeste hebben. Ik leg mijn kledij bij de kassa en wachtte af tot ze gescand werden. "Dat is dan 120 euro juist, alsjeblieft." "alsjeblieft." Zei ik. Dankjewel." zei de vrouw.

Bo betaalde ook en we liepen naar buiten.

"Ziezo, dat hebben we ook weeral!" zei Bo. "Nu de schoenenwinkel." zei ik. "hop naar de winkel waar meisjes nooit genoeg van krijgen! en we deden ze een piraten beweging. ( hand wijst naar boven zoals helden altijd doen, oke waar ben ik mee bezig....)

Mensen kregen ons in 't oog en lachte stiekem. Ik hoorde ze lachen en werd rood, net voordat ik er als een tomaat uitzag trok Bo me mee naar de 'Torfs'

"Wat hebben we nodig?" vroeg ze. "Sportschoenen, nieuwe schoenen voor school en slippers." zei ik. "ten aanval!" riep ze. Ik spurtte (ander woord: rennen) naar de schoenmaat 38. Ik zag meteen super mooie pumps liggen, "die moet ik hebben!" Riep ik.

Ik keek naar de prijs. 24,99 euro. "Wat ? Zo goedkoop? Wat is dat hier vandaag ;o" vroeg ik.

"Zoveel te beter voor mij!"

Ik zocht nog mooie schoenen maar vond geen, dan kwamen ze in mijn zicht: Airmax van Nike. Dé sportschoenen! "Die MOET ik hebben." Riep ik. Ik had er super mooie, roze met wit (schoen wit met dat verhoogje of rubber ding, gewoon de onderkant dus fluo roze., en de veters ook.)

Prijskaartje: 90 euro in afslag. "verkocht!' Riep ik. "Oke ik zit al op 120 euro ongeveer." Nu slippers.

Ik vond heel mooie slippers van Superdry, ook witte met de letters 'Superdry' in het fluo roze. Prijskaartje 50 euro in afslag. "Awesome" riep ik. Bo kwam tevoorschijn en stak haar hoofd achter de rekken door en keek mij aan van zo 'wtf, riep jij nou, nu lijk je op astrid bryan.' blik. #Nohate

Ik ging naar de kassa en moest 180 euro betalen. viel mee. Kuch kuch.

"Ik heb nog maar 20 euro, oops" riep ik. "endan, gewoon de bankaart ofnieee :)" (kent ge de film 'New Kids?' Spreek/lees da op zo'n manier waarop die iets zeggen.) "is goed, jonghu" zei ik. We liepen eerst naar de bank en haalde geld af, dan kochten we mama haar spullen nog en een paar extra's voor onszelf. "Pfoe, Starbucks?" "tuurlijk!" we liepen de Starbucks binnen en bestelde iets. "Daar had ik zoveel zin in!" Riep ik.

We liepen naar huis en zette al onze kleren af. Ik was nog geen 5 minuten binnen of Bo stond al in mijn kamer met een zak vol sportkledij. "hoe stap jij zo snel man?" "conditie, en aan die van jou gaan we nu ook werken dus hup! Je sportkledij aan." riep ze. "ja chef." Riep ik terug. "haha zotteke." we deden samen onze sportkledij aan, maakten een staart en trokken een selfie voor op Instagram. #timeToSport.😁❤️

We liepen naar de keuken en namen 2 flesjes water en namen ze mee. "mam, ben gaan sporten met Bo, kusjes!" riep ik. "is goed, niet te laat thuis he!" "nene" riep ik terug. We stapten de deur uit, ik deed mijn stappenteller aan zette mijn crönor meter (zou nie weten hoe ge het schrijft....) op, en we staken onze oortjes in onze oren. We begonnen te lopen en liepen wel 12 keer naar het park en terug, dat was

Iedere keer zo'n 4 km heen en 4 km terug, ik liep dus 96 km op 1 dag/ avond. Het werd al snel donker dus liepen we maar naar huis.

"I need a shower!" riep ik. "Me to!" Riep Bo en we gingen ieder ons huis binnen en pakte een warme douche.

Na mijn douche stak ik mijn gsm in, want ik had nog maar 23% batterij. Ik kreeg een berichtje van Bo. 'Zin om mee iets te gaan eten met mij ? Kusjes' Ik zond meteen terug: ' helemaal, hoelaat?' Al snel antwoorde ze:' 18:20 uur' dat was over 20 minuutjes. Ik trok een leuk jurkje aan met mijn nieuwe pumps en deed wat bruine créme, eyeliner en mascara op, beetje lipgloss en meer hoefde dat niet te zijn.

Stipt om 18:20 stond ik buiten en ze kwam ook stipt om 18:20 naar buiten. "timing noem ik dat!" riep Bo. "haha, wat zie je er mooi en leuk uit!" zeiden we tegen elkaar, we wachtte op een taxi en gingen naar een restaurantje in de buurt. Misschien niet iets wat je met je beste vriendin doet maar wij deden het toch.

We kwamen aan en kregen een tafel voor 2. "Wat ga jij nemen ?" vroeg ik. "Misschien eerst een soepje dan steak in peper roomsaus met frietjes en dan een dessertje, misschien een coupé vanille ofzo, jij?" "Ideaal, dan neem ik hetzelfde." zei ik. We kregen ons drinken en begonnen wat te praten, al snel kregen we ons eten wat er heel verrukkelijk uit zag. "Die soep is zo lekker!" "Inderdaad!!" zei ik.

Als al ons eten op was liepen we nog wat over de kaai, (de zeedijk, ik kan er niet opkomen ;p)

Op onze blote voeten liepen we langs de kant van het water dat af en toe onder onze voeten stroomde. "We zullen maar eens teruggaan zeker ? Het is al 22;45 uur." "Ja goed idee." zei ik.

We belden een taxi en die was er onmiddelijk, mijn schoenen deed ik niet meer aan, ik had nu al zere voeten. Om 5 voor 11 kwamen we aan, ik deed de deur open en liep naar boven. Mijn schoenen zette ik op mijn schoenenrek en deed mijn gordijnen dicht. Ik deed mijn kleren uit en nam nog een lang warm badje met bruisballen, rustige muziek en kaarsjes. Om 00:45 liet ik het bad uitlopen en deed een verse pyjama aan, poetste mijn tanden en kroop in mijn king-size bed.

Ik checkte mijn iPhone nog even en had een berichtje van Bo. "open je raam en je zal het vinden.' Ik deed mijn raam open en vond een briefje: 'lieve meid, vandaag was egt een geweldige dag, ik wil er nog zo'n hebben met jou, hou van jou beste vriendin! Kusjes je beste, Bo 💋'

Ik glimlachte wanneer ik het las en stopte het tussen mijn dagboek, die vulde ik aan voor vandaag en viel in een diepe, diepe slaap.

___________________

Heeeeeey, lezers, een EXTRA lang deeltje voor jullie, om alles weer goed te maken, ziezo, dat is gepost, heb er wel 3 uur aan gezeten maar dat hou ik er voor over!😁 tot volgende week! Kusjes Yentel💋💞

Best brother and sister, or not?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu