Best brother and sister, or not? [Part 1.]

291 8 3
                                    

[Part 1.]

*4 juli 2013.*

Justin, kom eens kijken”. Roep ik door het huis. ”Wat nou?!” Zegt Justin boos.  Wees is ni boos, en kijk, door het raam. We krijgen nieuwe buren.” Zeg ik. “Roep je me daarvoor, door heel het huis, mijn naam?” Zegt Justin. “ Ma gast, het is een meisje en een jongen samen met hun ouders.” Zeg ik geïrriteerd. “Wat boeit mij da nu?”Wie weet word het wel iets tussen jullie, jij die Zoveel meisjes krijgt.”Laat me toch lekker gerust.”Gast, ga maar lekker weer gamen.”Ja, eindelijk, ik dacht dat deze conversatie nooit zou eindigen!!”Och man, ga weg voor ik je nog iets doe!” Justin gaat weg en ik steek ondertussen mijn tong uit naar hem.

Ow, ja sory, helemaal vergeten, ik heb me nog niet voorgesteld! Wel mijn naam is Thalissa Drew Bieber, maar ze laten vooral de ‘Drew’ weg. Veel te lang om op een toets te schrijven. ;p Wel ik ga maar verder. Ik ben 16 jaar en ik toch o, zo’n fantastische broer Justin, Justin Drew Bieber. Ik haat hem! Hij moet altijd anders doen en is nooit blij! Wel hij is 19 jaar oud. Dit zijn wij. (Foto.) Samen met onze ouders wonen we in Californië. En nu krijgen we nieuwe buren, ik hoop dat Justin ze een beetje accepteert, en dat ze meevallen. Ik ga maar eens verder met mijn verhaal.

Ik neem een douche en kleed me aan. Daarna droog ik mijn haren en laat ze over mijn schouders hangen. Ik open de velux voor de damp en ga naar mijn kamer. Ik heb een klein badkamertje bij me in de kamer. Ik en Justin hebben elk een eigen kamer met badkamer. Mijn ouders hebben ook een badkamer maar dan iets groter. Zelf is er nog een badkamer maar die gebruiken we niet veel, bijna nooit eigenlijk, alleen als papa eens vuil van zijn werk komt.

Ik loop naar beneden en ga naar buiten. “Ik ga kennismaken met de buren!” Roep ik door het huis, en sluit de deur. Ik loop naar de oprit van de buren en als eerste zie ik het meisje. Ik begin een gesprek.

Heej, ik ben jullie buurmeisje, wat is je naam?Vraag ik aan het meisje dat een doos vastheeft. “Heej, mijn naam is Bo.”Mooie naam, moet ik je helpen?”Ja als je wil.” Ik neem een doos en volg Bo naar haar kamer. “Wat een grote kamer. Hier je hebt een balkon, goede keuze.”

Euh, dankje, maar waarom? :)”Wel, ik heb ook een balkon en mijn kamer is vlak naar mijn broer zijn kamer, we hebben een balkon en hij ook, als we betere vrienden worden kan jij of ik overklimmen zonder dat je ouders het weten. ;)”Wat leuk! Ik heb er nu al zin in. Wat is jou naam eigenlijk, want met die dozen ben ik het vergeten te vragen.” Zegt ze lachend. “Mijn naam is Thalissa, Zeg maar Tess.”Oke, Tess. :)” Ik help haar nog wat met dozen naar binnen te brengen. Het is ondertussen al 16 uur.

Heej bo, ik denk dat ik maar eens naar huis ga, hier heb je mijn nummer.” Zeg ik tegen haar.

Ik geef haar mijn nummer en zij de hare. Ik loop weer naar mijn huis. Ik neem een glaasje water, ik kijk in de living en ja, ik dacht het al, Justin die aan het gamen is.

Justin, ben je nu nog altijd aan het gamen?”Ja, ik ben net goed bezig.”Heb je eigenlijk wel gemerkt dat ik weg was?”Was je dan weg?”

Ik draai met mijn ogen en ga naar boven. Ik ga wat op mijn laptop en open Facebook. Ik heb een verzoek van Bo. Ik accepteer het en kijk nog wat naar Twitter en post een status. “Mensen helpen is iets moois.” Ook Bo heeft me op Twitter gevonden en we volgen elkaar, ze retweet mijn status en reageert er op. Ik roep Justin, Hij is nog duidelijk aan het gamen.

Ik krijg een verzoek om te cammen. Ik accepteer.

Heej!” Zeg ik.Heej Tess, alles goed met je?” Zegt Bo.Ja, met jou?” Vraag ik. Heel goed. Kom je anders even langs?” Vraagt ze.Oke, is goed ben er over een minuutje!” Zeg ik.

Ik sluit het verzoek en kam mijn haar nog eens, ik sluit m’n laptop doe m’n licht uit en open mijn raam.

Haar raam staat open en ik kruip naar binnen.

Heej, ben er.” Zeg ik.Heej, kom op mijn bed zitten.” Zegt ze.Ik ga op het bed zitten. We nemen een paar foto’s en posten het op Facebook en Instagram. We spelen spelletjes

Hoe oud ben je eigenlijk?” Vraagt ze. Ik ben 16, jij?” Zeg ik. “Ik ben 17 en half.” Zegt ze.Waarom is iedereen ouder dan mij?” Zeg ik lachend. Maak toch niet uit? Je bent uniek, haha. :)” Zegt ze al lachend.Ik denk dat ik maar eens doorga, het is al half 10.” Zeg ik. Oke is goed, tot nog eens! Bye” Zegt ze en we geven elkaar een knuffel.

Ik kruip door het raam naar mijn kamer en doe mijn pyjama aan. Ik ga op mijn bed liggen en val in een droomloze slaap.

________________________

Willen jullie like en delen dankje? Groetjes Yentel. ×

Best brother and sister, or not?Where stories live. Discover now