11.časť

429 9 8
                                    

,,Bola si úžasná. Mali by sme su to zopakovať. Užila som si to:* Sxx" Preboha....kto to je?

Moja dobrá nálada náhle zmizla... S? Kto to môže byť? Ak mám pravdu povedať nezáväzný sex sa mi v poslednej dobe zapáčil,ale teraz to bolo niečo iný,lebo doteraz som vedela s kým som skončila v posteli,ale S? Vôbec neviem kto to je... Žeby niekto z toho baru? Vôbec si nič nepamätám zo včera. Asi som prehnala s tým alkoholom. Možno Niall bude niečo vedieť.. Ježiš Niall!! Úplne som naňho zabudla. ,,Rose? Halóó?" Mával mi pred očami. ,,Č-čo ..čo sa deje?" Zatriasla som hlavou a upriamila na Nialla pohľad. ,,Niall? Nevieš s kým som bola včera v tom bare?" V tom mi to došlo. ,,A vlastne Niall? Ako som sa sem dostala?" porozhliadla som sa. Niall mi všetko porozprával a ja som mala otvorené ústa,lenže nedozvedela som sa nič,čo by mi pomohlo zistiť kto je S. ,,Zatvor si tie pekné ústočká,lebo ti tam vletí mucha..alebo ti mám pomôcť?" Žmurkol na mňa Niall.  ,,Hmm a ako ?" Spýtala som sa ho zvodne. Približoval sa a keď už bol od mojich pier asi centimeter,tak mi chytil bradu a potlačil hore,takže mi zatvoril ústa. ,,Takto" Povedal a na mojej tvári sa objavila divná grimasa a na to sa Niall rozosmial. ,,Hmm.. ja som myslela iný spôsob,ale ako myslíš." Obtrela som sa s mojou rukou o jeho rozkrok a počula som ako zavrčal. Poslala som mu vzdušnú pusu. Chytil mi ruku a potiahol ma za ňu,takže som spadla do jeho náručia a pobozkal ma. ,,Pŕŕŕ..nejako prirýchlo ideš na to." zasmiala som sa a trochu som sa pomrvila a keďže som sedela na jeho rozkroku,tak som ho trocha podráždila a zase jeho zavrčanie. Ešte pár krát som sa naschval pomrvila,že do kedy to vydrží. ,,HEJ! tak toto nie." zakričal a hodil ma na posteľ a zopakovali sme si to čo sme si nepamätali. Nemusím to tu do podrobna rozpisovať dúfam. 

Večer:

Celé poobedie som bola doma. S Niallom sme si užili a potom som došla domov. Celý čas som rozmýšľala nad tým kto môže byť S... vôbec som nevedela,až som sa na to vysrala,keď mi zapípal mobil. ,,Čau kráska dávno sme sa nevideli,čo si to obnoviť? Zaynxx" Čumela som na to. Ako som nad tým rozmýšľala, túžila som po ňom, veď dávno som ho už nevidela. ,,Ahoj, súhlasím,kde sa stretneme? Rosexx" Stlačila som ODOSLAŤ. O necelú minútu mi došla správa. ,,Prišiel by som po tebo pol hodinu? Zaynxx" ,,OK." Potom už neodpisoval, veď aj načo,dohodli sme sa. 

O pol hodinu:

Zakotvili sme u Zayn doma. Má pekný byt. Hmm som zvedavá na jeho izbu. ,,Máš dosť veľkú posteľ." ,,Ja viem,dali by sa tam robiť zvlášne vecičky." Vedela som kam mieri, prezrádzal to aj jeho nadržaný pohľad. Spravil krok,aj ja,spravil ďalší,aj ja .. Boli sme od seba pár centimetrov a v tom sme sana seba vrhli,ako by sme sa dlho nevideli a ako by si boli nejaká korisť. Položil ma na posteľ a na chvíľu sa odomňa odtiahoľ a v rýchlosti si pretiahol cez hlavu tričko a hodil ho do neznáma. 

Následne si na mňa ľahol.

Z pohľadu Zayna:

Už asi týždeň alebo aj viac som ju pri sebe necítil,musel som. Musel som jej napísať. A priznám sa,že som sanaj bál,že odmietne a práve teraz ležím na nej a ochutnávam jej sladké a mäkké pery. ,,Chýbala si mi." Zašepkal som. ,,Tebe alebo tvojmu kamošovi?" Znervóznel som. ,,No ehem..." ,,Takže tvojmu kamarátovi" Poznamenala a prešla mi po ňom. Zavzdychal som. Rýchlosťou svetla som z nej strhol oblečenie a už mi zavadzalo len spodné prádlo. No ani to dlho nebolo na nej a tie skrášlo valo zem. ,,Hmm...niečo mi tu nesedí" Odtiahla sa. Stiahla zo mňa všetky kusy látky. ,,Takto je to lepšie." Vrhol som sa na ňu. Teraz sa o ňu aspoň nemusím deliť. Ona zrazu prestala a chytila doxjej rúk mójho už v celej krásej,postaveného kamoša. Už len ako ho držala ma to vzrušovalo,no a keď mi ho aj začala honiť to už bol ohňostroj vo mne. ,,Achh..Rose." No zarazilo ma to a naštvalo, čo spravila. Ona normálne prestala a to som už skoro bol. Bol somxnehorázne naštvaný. Surovo som jej roztiahol nohy  a vrazil ho do nej. Vykríkla.

Friend with benefits or love ?  (with One Direction)Where stories live. Discover now