10. 2 weeks

401 22 0
                                    

10. 2 weeks

2 weken later

Elize's P.O.V

Het is twee weken na onze picknick date en Niall is weer terug naar Londen. Hij neemt zijn nieuwe album op met de andere jongens. Ik mis hem heel erg. Na de picknick zijn we nog een keer uiteten geweest. Hij vertelde dat hij weer terug naar Londen moest en dat hij mij heel erg zou gaan missen. Ik probeerde te doen alsof het me niks uitmaakte, maar om eerlijk te zijn deed het me best veel pijn. Ik wist dat ik hem heel erg zou gaan missen. Ik weet dat ik hem nog niet zo lang ken en dat hij had gelogen vroeger enzo. Maar ik kon gewoon niet helpen om toch een soort steek in mijn hart te voelen. Blijkbaar zag Niall dat ik het moeilijk had, want hij beloofde dat hij terug zou komen.

De volgende dag namen we afscheid. Hij gaf me een knuffel en een kus op mijn wang. Hij fluisterde in mijn oor dat hij me zou gaan missen en gaf me daarna uit het niets een kus op mijn mond. Ik kuste hem terug en het voelde zo goed! Alsof het zo hoorde. Alsof de hele wereld om ons heen even niet meer bestond en wij tweeën het enige waren dat uitmaakte. Ik wou zeggen dat ik hem ook zou missen. Maar ik kon het niet. Er zat een brok in mijn keel en ik kon geen woord meer uitbrengen. Ik zwaaide en daar ging hij dan weer weg, in de auto. Terwijl ik de auto zag weg rijden kwamen er tranen in mijn ogen. Ik weet niet wat het was het was gewoon het gevoel alsof ik hem nooit meer terug zou zien.

Ik kan het nog steeds niet geloven. Hoeveel ik om een jongen geef die ik waarschijnlijk toch nooit meer zal zien. Die waarschijnlijk niet aan mij zal blijven denken. Die eerst loog tegen mij, over wie hij was. Waar ik zoveel om geef dat ik al twee weken lang huil. Maar ik weet dat ik moet stoppen met over hem te denken. Ik kan niet voor altijd blijven denken over een of andere superster, die waarschijnlijk nooit iets voor mij heeft gevoeld of zal voelen. Ik moet verder met mijn leven en dat ga ik maar gewoon proberen. Ook al weet ik dat dat heel moeilijk gaat worden.

Ik besluit mijn bed uit te stappen en maar even te gaan douchen. Alleen maar in mijn bed liggen heeft toch geen zin. Ik moet mezelf bij elkaar zien te rapen en verder gaan met mijn leven, waarschijnlijk zie ik Niall toch nooit meer terug. Ik draai de douche weer uit en besluit maar even langs te gaan bij Emily. Ze is al heel vaak bij me langs geweest en heeft geprobeerd me op te vrolijken. Maar ik kon gewoon niet vrolijk worden. Ik weet dat het overdreven klinkt, maar het is gewoon zo. Ik begon echt iets voor hem te voelen.

Ik bel aan bij Emily's huis en haar broer doet open. Hij zegt dat Emily boven is en ik door kan lopen. Ik klop op de deur van haar kamer en ze zegt dat ik binnen mag komen. Ze kijkt verrast aan als ze me ziet. Ik zeg dat het me heel erg spijt dat ik geen goede vriendin ben geweest de afgelopen twee weken en dat ik haar heel erg heb gemist. Ze geeft me een dikke knuffel en zegt dat ze mij ook heel erg heeft gemist en dat het helemaal niet

uitmaakt en ze het begrijpt.

We praten de hele middag over van alles, over dat we volgende week weer naar school moeten. En over hoe Bibi Levi heeft verboden om nog met Emily om te gaan. Ja ook dat heb ik gemist. Bibi heeft Levi serieus verboden om met Emily om te gaan. Ik wist dat Emily Bibi echt heel erg haat. Maar ik had nooit bedacht hoe erg Bibi Emily haat. Emily vind het echt heel erg dat Levi niet meer met haar praat. En nu voel ik me nog slechter dat ik er niet voor haar ben geweest als vriendin. Ze heeft het er echt moeilijk mee. En ik neem me voor om volgende week met Levi te gaan praten en hem te vertellen dat hij weer normaal moet gaan doen. Ik snap echt niet waarom hij zomaar naar Bibi luisterd!

'S avonds besloten we om naar een club te gaan. We waren er allebij heel erg aan toe om even weg te gaan en alles er uit te dansen. Emily probeerde mij te koppelen aan een jongen, maar ik vond hem niet echt leuk en hij was best wel irritant. Voor de rest was het echt een top avond. Ik denk dat ik dit wel aan kan!

Heey,

Okee ik heb echt het gevoel dat ik mijn excuses moet aanbieden! Ik heb echt al heel lang niet meer geupload! Ik wil wel en dan begin ik steeds te schrijven, maar het lijkt gewoon niet echt te lukken. Ik doe echt mijn best. Maar ik vind gewoon de hoofdstukken niet goed genoeg. Alsjeblieft comment met tips en of het wel goed genoeg is! Want ik wil echt verder schrijven maar het lukt niet zonder jullie hulp. En please vote! Het spijt me echt heel erg! Ik hoop dat het hoofdstuk wel een beetje goed is...

Xxxx love you so much!!!!!

Gaan jullie naar de WWA tour? En wanneer? Ik ga op de 24ste! Ben zoo blij!!

Our love never ends (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu