1.část- Prolog- Don't give up

70 8 0
                                    

2 roky mého života utekly jako voda.  Možná mě v Americe hledají. Což je blbost. Našli si náhradu a na mě se vykašlali. Chybí mi můj nejlepší kamarád Kit. No důvod proč nad tím přemýšlím je takový že právě stojím před Radou Černých Vdov kteří potvrdí jestli jsem schopna této zkoušky. 

PO DOKONČENÍ ZKOUŠKY:

Ve zkoušce jsem neudělala žádnou chybu. Byla jsem jednoduše řečeno naprosto soustředěná. Traumatický člověk nejsem a proto se mi to nejspíš povedlo. Doufám že pak budu svobodná. Chci vidět rodiče, Kita. Jenže to nepůjde. Nechci jim ublížit. Možná na pár minut. Občas nám prostě škubne a začneme zabíjet. Jenže já se to naučila ovládat. Ale taky se mi to občas stane. Když se hodně naštvu. 

Zavolali nás na výsledky asi po 3 hodinách. ,,Nejlepší výkon. Tudíž propuštění si zaslouží: Jelena Noura Hadid, Scarlett Johansson. Vy jediné jste podali slušný výkon. Teď už tu pro vás bohužel není místo. Do hodiny chci abyste měli zbalené věci" řekla naše trenérka. Rozrazili jsme dveře. Chytli jsme se za ruce. Byli jsme totiž kamarádky. Rozeběhli jsme se do pokojů. Rychle jsem věci naházela do tašky. Když jsem vyšla tak vyšla i Scar. Rozeběhli jsme se ke dveřím. Otevřeli jsme je. Nikdo tam tudy nemohl. Jen ti co složili zkoušku. Nasála jsem vzduch. Bylo teplo což znamenalo léto. Usmáli jsme se na sebe a rozeběhli se ven. Běželi jsme lesem. Sotva popadnu dech, já ale mám výdrž. Utíkám zavírám oči. ,,Nevzdávej to" křičí Scarlett. Zapomněla jsem dodat že tohle je taky zkouška. Utéct. Co nejrychleji až pak budete volní. ,,Nevzdávám to" křičím. ,,Nevzdávej to" křičím já po chvíli. Sotva popadáme dech, ale máme výdrž . ,,Ne ne ne". Běžíme dál. Slyším ruch města. Troubící auta. Jenže Scarlett zpomaluje. Slyším auto za námi. ,,Poběž. Jsou kousek za námi". podívá se mi do očí. Kývne. Tentokrát jsem schopná být nejlepší, stále žiji. ,,не сдавайся (nevzdávej to)"křičím znovu. Tentokrát Rusky. ,,нет нет нет (ne ne ne)" křIčí po mě. Vidím konec lesa. Vyběhneme z něho. Obě zastavujeme na druhé straně silnice kterou jsme přeběhli. Padáme na kolena a....

Ahoj. Nový příběh je tu a úžasný cover taky! Děkuji moc @LucyTolkien

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 11, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Black Widow- Zabiják na objednávkuWhere stories live. Discover now