^^1^^

52 7 5
                                    

Elime aldığım metalik topacı süzdüm. Çok güzel görünüyordu. Sonra da satıcı deneyebileceğimi söyledi, fakat ben bunun ne olduğunu bile bilmiyordum. Elimdeki topacı gösterdim satıcıya.

-Bu nedir?

-Onun ismi Beyblade. Bir nevi çok dayanıklı bir topaç. Fakat tam da topaç olduğu söylenemez.

Satıcı cebinden elimdekine çok benzeyen fakat farklı renkte bir topaç çıkardı. Sonra masanın üzerinde duran garip ip gibi olan parçayı. Plastik ip kısmını diğer aparatla birleştirdi. Sonra da elindeki topacı aparata bastırdı. 'Tık' sesini duyunca gülümsedi. Ben ise hala ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyordum. Beni kırtasiye binasının arkasına götürdü ve yerdeki oyuğu gösterdi.

-İzle beni.

Yavaşça yere çöktü. Geriye doğru saydı ve plastik parçayı kuvvetlice çekti. Topaç oyuğa düştü ve mükemmel hareketlerle dönmeye başladı. Ben de satıcının karşısına geçtim ve elimdeki aparatları birleştirerek plastiği kuvvetlice çektim. Taktığım mor-beyaz topaç arkasında siyah bir lazer bırakarak oyuğun içinde hızla ilerlerken ben ise şok olmuş bir biçimde topaca bakıyordum.

-Ona komut vermeye çalış. O senin ortağın.

dedi satıcı. Ben ise şaşkınlıktan donakalmış bir şekilde oyuğa bakıyordum.

-Nasıl bir komut?

-Benimkini yenmesi için elinden geleni yap.

dedi adam sakince. Devamlı komutlar veriyordum.

-Bitir işini!

Son anda bağırarak söylediğim lafa daha çok hızlanmış, saniyelik hareketler yapıyordu.

-ŞİMDİ!!!

diye bağırdım ve topaç o kadar çok hızlandı ki anlatamam. Ben onu izlerken o aniden diğer topaca hızla çarpmış, onu oyuktan atmıştı.

-İlk deneyimine göre mükemmelsin.

dedi satıcı.

-Beyblade'ını alıyor musun, almıyor musun?

-ALIYORUM.

diye bağırdım ve paramı adamın eline tutuşturdum. Avucumun içindeki Bey'e bakarken adam paranın üstünü uzattı. Parayı alıp koşarak evin yolunu tuttum.

-ANNE, ACİLEN BAHÇEYE BİR OYUK AÇMALIYIZ.

Beyblade Spin **ASKIDA**Where stories live. Discover now