Bölüm 6: SOZİNİN KUYRUKLU YILDIZI

218 8 0
                                    

Katara o an yıkılır, büyük bir dalga oluşturur ve dalganın üzerinde Aang'e koşar artık çok geç der Sokka fakat Katara Kuzey Su Kabilesine aldığı herşeyi iyileştiren su aklına gelir. Azula hala onların peşindedir. Iroh gelir ve onları korur.

Iroh: Hemen çıkın burdan ben onları oylarım!!!!

Appa ya binerler yolda Aang i iyileştirirler fakat uyanmaz sadece nefes alır. Aang iyileşmeye çalışırken diğerleri kamuflaj olacak bir ateş Ulusu gemisi bulurlar. Bu gemiyle beraber Ateş Ulusu na sızarlar. Herkes Avatar'ın öldüğünü çemberin bozulduğunu sanar. Aang 3 hafta içinde uyanır. Herşeyi Aang'e anlatırlar. Iroh ihanet suçuyla hapse atılır. Zuko'yu ise bir dediği ili edilmez. Babası onu çok sevmeye başlamıştı ancak Zuko hala kötü hissediyordu. Azula bizimkileri tek başına yakalayamadı, yanına Mai ve Ty lee yine aldı. İkisininde tehdit ederek ikna etti, ama bir gün (Mai ile Zuko birbirine aşık) Mai Azula'ya karşı çıktı. İkisi düelloya hazırlanıyordu Ty lee çok endişelendiriyor ve Azula'ya iki yumruk attı ve Mai ile kaçmaya çalıştılar. Ancak Ateş askerleri onları yakaladı.

Ateş a. : Prenses Azula bu ikisini ne yapalım?

Az. : Zindana atın gözüm görmesin onları.

Aang'in saçları çıkmıştı çünkü yeniden hayata başlamıştı hem böylesi daha iyiydi çünkü Avatar oku kapanmıştı. Zuko babasına karşı çıktı savaştılar. Artık Zuko gerçekten Aang'in tarafına geçmişti. Onlara olayı anlattı fakat onlar inanmadı. Azula onlara bir canavar yolladı, Zuko onlara yardım etti ve ona inandılar takımlarına aldılar. Zuko Aang'e Ateş bükmeyi öğretti. Oradaki bir sürü köyü kurtardılar. Ateş Ulusu toprak krallığını ele geçirdi. Ve o gün geldi SOZİNİN KUYRUKLU YILDIZI!!!

6.BÖLÜMÜN SONU.....

Son Hava Bükücü: AVATARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin