Bölüm~27( SEZON FİNALİ)

17.7K 663 17
                                    

                 *** 

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

                 *** 

"Melek,kapıyı açar mısın?" Kenan sabırsızca bunu söylediğinde hem de ağzı kulaklarındaydı.Gece olanlara hala inanamıyordu.Melek resmen evlenmeyi kabul etmişti.

Buna kendisi kadar Ertan da şaşırmıştı,ama kardeşi kabul ettiğinden kendisine kabul etmek düşüyordu.Ama biliyordu ki,Ertandan çekeceği vardı.Çünkü bir-iki yıl nişanlı kalacaklardı ve bu zamanda kendisinin ilişkileri Ertandan sorumluydu.Yani görüşmelerine falan o izin vermeliydi.Bu Kenan arkadaşının dmaamrına basmalıydı.

"Allah aşkına sabah-sabah ne var Kenan!? Gidip uyusana!"

"Ama Melek? Sence,konuşmalı değil miyiz?"

"Abimden izin aldın mı?!"

"Ama Melek daha yarın nişanlanacağız...Ve nişanlı olduğumuzda ondan izin almalı değil miyim!?"

"Ben anlamam..Uykum var benim.Rahatsız etme!" Sevdiğinin bunları söyledikten sonra sesinin gelmemesiyle Kenan bir kaç defa

"Melek!?" diye seslense de cevap gelmemişti.Moralini bozmayarak odasına geri döndü.Odaya girdiğinde Ertanın hala uyduğunu görüp güldü.Eğer bilseydi ki,Meleğin odasına gitmişti bunu kendisine bir gün fena ödetirdi.Koltuğa uzandığında ellerini başının altına koyup gözlerini tavana dikti.Çok huzurlu hiss ediyordu kendisini..

"Anlaşılan benim uykumun hafif olduğunu unutmuşsun kardeşim!" Ertanın alaylı sesiyle bakışlarını ona çevirdi.Gerçekten de unutmuştu.

"B-ben..Ben.."

"Korkmana gerek yok kardeşim.Bir gün Meleği görmessin olur biter.."

"Ben ne yapıp eder görürüm Meleğimi!" diye meydan okuyarak Kenan gözlerini kıstı.Arkadaşı da onun gibi gözlerini kısarak kendisine baktı.

"Emin misin?" Kenan bu sorudan sonra pek emin olmasa da cevabının arkasında durdu.

"Eminim!" diyerek son noktayı koydu.Gerekirse sevdiğini görmek için kaçırırdı...

... Adar yüzündeki gülümsemesiyle aldığı çiçeği yatağın kendi tarafına koyarak yatağın diğer tarafına geçti ve karısının güzel yüzünü izlemeye daldı.

 Adar yüzündeki gülümsemesiyle aldığı çiçeği yatağın kendi tarafına koyarak yatağın diğer tarafına geçti ve karısının güzel yüzünü izlemeye daldı

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Kalpten Gelen( Mardin serisi 1) ✔TAMAMLANDI✔ Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα