1. - Emma

662 26 17
                                    


Probudí mě otravný zvuk budíku. Vytáhnu ruku z pod peřiny a hmatám po nočním stolku, abych ho vypla. Ztrápeně vstanu, ustelu si a jdu do koupely.

Když se vrátím zpátky do pokoje, moje spolubydlící a nejlepší kamarádka Claire ještě spí, takže jí vzbudím. Pak si jdu vyfénovat své blonďaté vlasy a jemně se namalovat.

Claire mi potom radí s výběrem oblečení, stejně jako každé ráno. Nakonec se shodneme na tomto...

„Wow, prostě krasavice" obdivuje mě Claire

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Wow, prostě krasavice" obdivuje mě Claire.

„Díky, ty ještě větší" odpovím a oan se zasměje.

„Ještě mi dej vteřinku, musím si dát lesk na rty" poprosí mě.

„Jasně, já si zatím sbalím batoh" řeknu.

Následně spolu jdeme do kavárny v campusu, kde si objednáme dvě capuccina a borůvkové muffiny. Posedíme tam chvíli, a pak se už bohužel musíme rozloučit.

——————————————————————————————————————————————————

Na hodinu obvykle přicházím dřív, abych si stihla připravit a neměla žádný průšvih. V klidu si vyndám na lavici učebnici, sešit, tužku a notebook. Stihnu si zkontrolovat zprávy na mobilu, a v tom přijde profesorka a začne přednáška z psychologie. Profesorka Morrisová nám hned rozdá průběžné testy z minulé hodiny.

„Gratuluji, slečno Bensonová" řekne profesorka, když mi podá písemku.

S úžasem zjišťuji, že mám za jedna. Na test jsem se dost připravovala, protože si musím udržovat skvělé známky, ale tento test byl mimořádně těžký.

„Opravdu jste mě zklamali, v celé třídě jsem udělila pouze jednu jedničku. Protože jste písemku pokazili, jsem výjimečně ochotna domluvit se na opravném termínu." prohlásí profesorka.

Když potom zazvoní na konec hodiny a všichni hned vyběhnou z učebny. Jen Liam dál sedí na svém místě, před sebou test a jenom zatíná pěsti. Asi taky prolítl, ale nedokážu ho litovat. Ten kluk po univerzitě vykračuje, jako by mu to tady patřilo, což je asi tak trochu pravda.

No Love, Just Lust (Žádná láska, jen chtíč)Kde žijí příběhy. Začni objevovat