Bölüm 13: " Ben Seni İstiyorum"

119 14 15
                                    

Multimedya: Hakan&Hatice çiftimiz...

Multi için yorumları alayım.

Hadi iyi okumalar çok bolca yorumlar:)

Seni bu kadar sevmeye değer bulmaynı,sen neden bu kadar ağlamaya değer buluyorsun....
-Kahraman Tazeoğlu

M.Furkan DEMIR

-Benimle denemeye var mısın?

Dedi eda nefesini üflüyerek. Hemen oturduğum yerden kalkarak boydan boya olan pencerenin yanına gitim. Elimi enseme götürüp ovuyordum.

"Bu kız ya anlamıyor da anlamak istemiyor"

Dedi içimden bir ses. Eda yanıma gelip arkadan belime sarıldı. Bu kız beni çileden çıkartıyordu. Kollarını tutup ayırmaya çalışsamda bırakmıyordu. Yemin ediyorum bir daha ölüyorum desen gelmeyeceğim eda. Zararlı ben oluyorum.

-Eda!

Dedim öfkeyle bağırarak eda bağırmamla birlikte kollarını ayırdı benden.

-Ya neden denememize izin vermiyorsun?

Dedi ağlamaklı sesle eda. Edaya dönüp sadece ona baktım. Hiç bir duygu barınmıyordu bende ona karşı. Sadece bir boşluğa bakar gibiydim. Eda ise üzüntü ,istek ve yalvarış barındırıyordu gözlerinde . Derin bir nefesin ardından konuşmaya başladım.

-Bak eda!..

Dedim sakin bir dille o ise dondurması elinden alınmış bir çocuk gibi bana bakıyordu. Sakinliğimi bozup çabucak konuştum.

-Yapamam olmaz yani.

Dedim geçiştirerek. Sonra bakışlarımı ondan kaçırdım. Kaçırmamın sebebi yanaklarına süzülen o iki damla göz yaşıydı.

-Nedennn?

Diye hıçkırık koptu edadan, ağlaması tüm salonu sararken eda dizlerinin üstüne çöktü. Ben biran da şaşırsamda bir şey gelmiyordu elimden. Ona isteden umut veriyordum zaten. Şimdi ona yardım etmek daha çok bağlardı onu. En azından nefret etsin benden...

Saçma gibi dursada elimden bir şey gelmiyordu. Aradan kaç dk geçti bilmiyorum ama edanın sesli çığlıkları yatışmıştı. Sadece yaşlar süzülüyordu gözlerinden, sesi çıkmıyordu bile.

-Eda!

Dedim tekrar ve tekrar. Ama sessizce söylemiştim ismini. Eda dememle birlikte gözlerini sıkıca yumdu ve açtı. İkimizde aynı pozisyondaydık. Ben ayakta onu seyrediyordum o ise dizleri üstünde ağlıyordu. Derken ayağa kalktı eda, gözleri ağlamaktan kan çanağına dönmüştü adeta. Gözleri gözlerimi bulunca bir iki sn. Baktı ve bir adım attı. Ve bir adım daha... Sonrası biliyorsunuzdur işte.

Eda benden fazlasıyla kısa olduğu için kafasını kaldırmak zorunda kaldı. Benim gözler aşağıda onun gözler yukarıda birbirimze bakıyorduk. Edanın konuşmasını bekliyordum ama o sanki şey havasındaydı.

"Ben değil bırak gözlerin konuşsun! Havası bu kanka."

Diyen iç sesim beni farklı havaya soktu.' Biz ne ara kanka olduk lan' diye geçirdim içimden ama doğru.

-Tek bir neden söyle!

Dedi dişlerini sıkarak. Sonra elini yumruk yapıp göğüsüme doğru vurdu.

-Denemememiz için tek bir neden söyle!

Diye vurmaya başladı. Üçüncü yumruğa fırsat vermeden yumruğunu sıkıcı kavrayıp onu durdurdum. Kaşlarımı çatıp ona bakıyordum. O ilk başta duraksayıp yumruğuna kaydırdı gözlerini, sonra da bana.

AŞK GÜLÜŞÜNDE SAKLIWhere stories live. Discover now