Modestia și Narcisismul

73 17 13
                                    

Ieri, o persoana mi-a deschis ochii și cu ajutorul ei am văzut un subiect bun de discutat astăzi. Numele ei este
NicoleBlissMiss și trebuie sa o tratam toți cu respect pentru ca este cea mai tare tipa de pe aceasta platforma sarcasm.
Deci astăzi discutam despre modești și narcisist. Ca deobicei, eu îmi spun părerea despre subiectul respectiv, vin cu niște argumente cât de cât valide iar după cer părerile voastre. Cred ca știți cum funcționează.
Părerea mea e una și anume ca persoanele astea sunt jalnice. Nu chiar toate, doar cele care îndrăznesc sa arate în public faptul ca sunt superioare, dar sunt slabe și pot fi usor călcate în picioare (de un om ca mine, de exemplu).
Este de reținut faptul ca niciodată nu trebuie sa te lași la o persoana cu aceste doua defecte. E simplu sa o dai de pământ, frate. Îi dai una în punctul nul (creierul), după care îi arăți adevărul și în următoarea clipa începe sa plângă și poate chiar sa spună ca nu e așa pentru ca vrea ea ca sa se scoată (cunoscut scenariu? Eu îl cunosc).
În viața nu este bine sa te dai superior, mai ales pe o rețea de socializare sau pe internet în sine pentru ca aici te privește un public numeros format din sute sau poate chiar mii de persoane care te vor lua la insulte și te vor ura pentru ca ești așa cum ești iar pentru ca nimeni nu suporta modestii si/sau narcisistii vei fi tu împotriva tuturor. Dacă ai tu atâta tupeu încât sa faci așa ceva, respect, iti distrugi viața. Dacă va luați vreodată de o persoana deasta, probabil nu o sa mai aibă memorie în telefon/tableta/calculator pentru voi, doar dispozitivul respectiv e plin de poze cu ea însăși. Știu ca în capitolul ăsta am vorbit mai mult de superioritate dar așa sunt majoritatea narcisistilor și modestilor, superiori și trebuie tratați cu respect și trebuie sa le ridicam statui în onoarea lor. sarcasm X2
Înainte sa inchei, am un mic mesaj pentru diva noastră prezentata mai sus: Ai spus ca sunt pe lista ta și ca poate pui pe unul dintre cele mai mari off-topicuri. În clipa aia am ras cu lacrimi. De ce? Pentru ca off-topicul e cancer. O ști și tu, o știu și eu, o știm toți. Poate pui acolo o poza cu mine și pui pe cineva sa caute. Spre informarea ta am instagramul în descriere și pe contul de Instagram am și locatia în descriere. Aranjezi locul și timpul și eu o sa prezint spunând oricărui fraier pe care îl trimiți ca sunteți penibili, atât voi cât și grupul vostru.
-Anomulous- out.

Let's Talk About...Where stories live. Discover now