Scoala=f****e de copilarie

585 81 20
                                    

Avand in vedere ca nimeni nu a lasat un subiect la primul meu capitol hai ca spun eu unul sa va "familiarizati" cu cartea:
Subiectul de azi este unul comun tuturor, adica scoala.
Cand te gandesti ca in curand o termini...esti asa aproape de evadarea din inchisoarea cartilor si a profesorilor ursuzi...apoi totul se duce de rapa.
Mai ales ca trebuie sa recuperezi ce ai pierdut (credema sunt in perioada asta) si trebuie sa te straduesti ca totul sa se termine cu bine, nu cred ca ati vrea un an scolar plin de note proaste, eu unul nu vreau, dar un lucru care poate sa iti f**a toata distractia de vara mai rau ca recuperarea sau ca actori de filme porno sunt...tezele.
Probabil catorva dintre voi v-au adus tezele si posibil ca uni dintre voi sa fi luat note proaste si daca ei note proaste vei ajunge sa fi pedepsit de catre parinti, si daca ai genul ala de parinte care iau pedepsele in serios si iti spun: "Esti pedepsit(ă) toata vara" ei bine iti pot spune de pe acum ca ai belit-o.
Sper ca exprimarea mea de copil jegos nu va supara dar in felul asta tratez eu scoala...desi am note bune. Va las ceva sa ascultati si sa va pierdeti vremea
F@#k the school, i'm out.

Let's Talk About...Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora