FANTASTİK KURGU || SAVAŞ 3

292 43 22
                                    

Merhabalar! Ben pariltiligokyuzu

didemonratt 'ın gözetimhanesini ben almış bulunmaktayım. 💙

Buraya da elim uzandı evet dkfjdj.

Şöyle söyleyeyim, elimden geldiğince spoiler vermeyip yorum yapacağım.

Gözetimhane dedikleri şeyde bende olanlar:

ikoncan1 || Gölge Birliği-Karanlığın Katilleri

xxPSKDxx || 4 DAKİKA

Keyifli okumalar!

İLK SAVAŞÇI

Devamlılık Durumu: Devam ediyor

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Devamlılık Durumu: Devam ediyor.
Okuduğum bölüm sayısı: 5/5 (Tüm bölümler)
Bölüm uzunluğu: Kısmen Yeterli.

Hikaye Tanıtımı:

Fantastikte #203 Ölüm gibi küçük bir ayrıntı onları durdurmak için yeterli değil!
     Her gölge birliği üyesi  birer karanlık katilidir. Dünyadaki bir çok tapınak birliklerinin arasından en güçlü ve en eski birliklerden biri  olan gölge birliği sıradan insanları ve dünyayı  kötü büyücülerden ve çeşitli büyülü varlıklardan korumak ile görevli fakat sıradan bir lise öğrencisi olan Kyle'nin tüm bu vurmalı kaçmalı büyülü şeyler ile ne alakası olabilir ki?
     
      Kyle tanıştığı büyülü dünyaya hızlı bir giriş yapıp maceradan maceraya koşuyor. Kadim büyücü Darius gölge birliğin onun kaderi olduğunu ve kaderinden kaçmayıp yerine güçlü bir büyücü olmasını gerektiğini söylüyor. Kyle bir çok şeyle uğraşırken en büyük görevinin. Dünyayı eski zamanlarda karanlığa boğmuş olan Demon'un Sekiz başlı ejderha ordusunu Eric'in kontrolüne girip. Dünyanın yeniden karanlığa boğulmasını engellemek.
     
      Yeni kardeşlikler kurulacak.
      Dostluklar sorgulanacak.
      Aydınlık ile Karanlığın bitmek bilmeyen savaşı daha da Kızışacak.
      Büyünün sınırları zorlanacak.
     
       Karanlık çöktüğü zaman.... Ölmekten değil. Hayatta kalmaktan korkun...

Yorumum:

Hikaye hakkında yorum yapmadan önce yazar notlarından bahsetmek istiyorum. Bölüm uzunluklarına kısmen yeterli dememin nedeni de buydu. Bölümün kendisinden çok yazar notları vardı diyerek abartmış olacağım ama çok uzun olmaları, hem bölüm başında hem de bölüm sonunda olmaları cidden kötü bir durumdu.

Bir kitap okumuştum. Yazar notu adı altında yazılan yerleri hiç okumam ama o an okumuştum ve şöyle bir şeyler yazıyordu: "Bu yazar notu saçmalık aslında. Hikaye baştan sona yazar notu değil mi zaten?" Tam tamına böyle değildi cümleler ama bu yazarın haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yazar notlarını kaldırmanı öneriyorum ya da en azından azaltmanı.

DOW KURGU SAVAŞLARIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin