11.rész

205 18 2
                                    

Kamilla szemszöge:

Hat óra és már fent vagyok. Tudom meglepően hangzik , de így van . Ja és ráadásúl fárat se vagyok. Na ezt kapjátok ki. Annyira izgatott vagyok a mai nap miatt. Sietve választom ki mai ruhámatt. Egy kék csőfarmert és egy fekete convers pulcsit vettem fel . Hajammal lusta vagyok bármit kezdeni ,így kifésülöm és úgy hagyom. Levágtattok a konyhába reggelizni. Mikor előveszem a hűtöből a hozzá valókat megakad a szemem egy papír fecnin. Anyu írta .

'Szia kicsim .Neharagudj, de elkellet menünk Manchasterbe elintézni egy két papírmunkát. Valószínüleg csak holnap jövünk haza. Neharagudj ,hogy nem szóltam. Nem volt szívem felkelteni .
Puszi : anyu és apu .'

Az összes jókedvem ami volt elvette ez az üzenet .Hihetetlen, hogy nem képesek szólni ... Értem én , hogy nem akartak felkelteni ,de akkor is este mondhaták volna. Ezen kicsit -nagyon felbosszantottam magam. Mérgemben majdnem lávagtam az ujjam szendvics készítés kőzben . Még az kellet volna... Komotosan előszettem váltáskámat ,amit vagy öt perci kerestem, majd beleraktam telefonom , pénztárcám és pár darab vászontáskát. Mikorra teljesen bepakoltam eszembe jutott , hogy nem tudom merre van itt piac és ,hogy óda találjak kell a GPS ami a telefonom van . A telom meg valószínüleg a táska mélyén.
-Ilyen nincs...-
fujtattam egyet és elkeztem elővarázsolni a mélyről a mobilt . Hát én rájöttem a női táska relytelmeire . Azért fér el benne sok minden, mert a java része eltünik valami szakadásba vagy titkos zsebben . Mire megtaláltam kopogtak az ajtón . Tőkéletes ídőzítés mit ne mondjak. Síetősen ledobtam a telefononomat a kanapéra ami sikeresen lepattant róla és a földön landólt.
- Akkor es le...- dünnyögöm magam elé és óda sétálok az ajtóhoz, majd ki nyitom . Harry magas alakját pillantom meg a küszöbnél. Egy szürke pulcsi és egy fekete farmer volt rajat . Nem csoda hisz elég hüvös van kint.

-Jóreggelt .-mosolyog rám .

-Szia neked is ,hogy-hogy ilyen hamar érkeztél csak délre kell jönnötök .-nézek rá értetlenül.

-Hát igazából pont ezért jöttem ... anyu ma is dolgozik és így nem tud eljönni. Nem tudom , hogy ezek útán ,hogy fogsz dönteni azért szólok időben ...-közli a tényeket és zavartan megvakarja tarkóját . Az én maradék jókedvem mégjobban aláhagyott . Ez a mai nap nem akar nekem összejönni...

-Gyere be -nyitom ki nagyobbra az ajtótt , hogy betudjon jönni .

-Igazából ígyis - úgyis akartam főzni mert hiányzik a jó magyar koszt. Szóval ha van kedved gyere át egyedül kajálni- teszem fel az ajánlatomat Harrynek.

-Rendben . Elfogadom a meghívást . Na és mi lesz a menü?-kíváncsian tekint rám.

-Hát a terv az , hogy gujás levest és kakas pörköltett .- válaszolok és óda sétálok a táskámért és telefonomért ,majd felveszem a cipőm .
-Csak egy gond van . Nincs itthon hús és egy-két hozzávaló. Szóval most elmegyek beszerezni őket.-mutattok az ajtó felé.

-Elkísérlek . Legalább nem kel egyedül cipekedned .-

-Ez jó ötlet, mert nem tudom merre van itt piac vagy bolt -nevetek fel kínosan.Kisétálunk az ajtón ,majd azt bezárom . Igazából csak akartam betárni ,mert megint nem akart összejönni.

-Segítsek?- néz rám mosolyogva Harry.

- Nem kell. - válaszolok neki nyugodtan. Majd öt perc baszakodás útán átnyújtom neki .Kiveszi a kezemből és egy pillanat bezárja az ajtót.

- Köszönöm - nézek rá mire csak egy mosolyt ereszt felém és átadja a kúlcsot, amit a táskám mélyére sülyesztek. Csöndben sétáltunk egymás mellet , de ez nem az a tipikus kínos sönd volt hanem kellemes. A hidegtől kicsit fázott az arcom ,de nem nagyon . Erre jött egy kis szél ami természetesen az összes hajamat a számba fújta . Kellet nekem kiengedni...

Fiú a Szomszédból (HS)Where stories live. Discover now