6.rész

258 17 0
                                    



Harry szemszöge:

Tegnap este dumáltam Kamilla anyukájával és megkért, hogy korepetáljam a " kis bogyeszt" . Milyen furcsa név ... Ezért le fordítottam angolra és hát ezen be lehet halni ,tisztára illik rá. Kicsit izgultam ,mert hamarabb mentem át hozzá , mint a megbeszélt időpont de, csak nem küldel ...vagyis remélem. Ahogy az ajtóhoz értem vettem egy mély levegőt és becsengettem . Kiabálást hallok,ezután Kamit láttom aki kedvesen beinvitál a házba . Int ,hogy menjek útána, felsétáltunk a lepcsőn és bementünk az egyik szobába. A falak fehérek voltak ,ami tele volt aggatva festményekkel és vázlatokkal, majd az ablak mellet ott volt egy olyan zongora szerüség... egy ilyen lapos ... oh tudom szintetizátor. Na ki a hülye? hát persze, hogy én... . Eléggé elbámészkodtam . Ami feltünt Kamillának is . Hozott oda 3 ,4 darab könyvet amikről az életemben nem hallotam . Így arra az elhatározásra jutottam, hogy inkább kérdezek tőle majd valamit magyarországról . Bazi nagy csend telepedett ránk , ezért úgy gondoltam oldom kicsit a hangulatott.

- Még egy lány sem vitt fel két napi ismeretség útán a szobájába- majd perverzül mosolyogtam. Ő eszt csak egy szemforgatással jutalmazta, aszt hittem hogy majd rá vág valami flegmát ,de nem.

- Hát akkor izé mesély egy kicsit magyarországról- montam majd elkezdett mesélni . Érdekes volt őt halgatni, nagyon lassan beszélt és párszor el is gondolkodott mondandóján. Annyira furcsa akcentusa van, de jol ál neki. Majd hirtelen nem értettem semmit amit mond és nagyon gyorsan kezdett el beszélni . Eszt mégis hogy? Hogy nem törik bele a nyelve ezekbe a szavakba ?...Nem is tudtam, hogy a magyar ilyen nehéz nyelv . Áldom az urat, hogy angol vagyok. De így sokkal felszabadultabb volt ahogy láttam , de eszt muszáj volt megszakítanom, mert nem értettem az ég-világon semmit . Modtam neki, hogy hirtelen átment magyarra , ezen meglepödött és elpirult. Wow sikerült zavarba hoznom. Kivételesen nekem sikerült és nem neki. Majd elismételte sokkal rövidebben amit az elöbb magyarul mondott . Csak úgy szalat az idő . Eszt ő is észrevette és megkérdezte kérek-e inni vagy enni . Hát eléggé megszomjaztam ,így elfogadtam egy pohár vizet. Spontán megkért ,hogy meséjek magamról . Szét tártam a karomat mivel, most mit is meséjek?

- Amit érdekesnek tartasz - mondta . Hát nem nagyon van rolam sok érdekes dolog, szóval elmondtam neki, hogy biologia és zene tanár akarok lenni . Nem lepödött meg rajta . Ez furra volt a régi barátnőm Emma ezen teljesen ki volt bukva ... . Majd meséltem neki az előbb említett személyről. Hogy én nagyon szerettem őt, de ő kihasznált és megalázott az egész suli előtt. És olyat tett amit nem vártam volna. Megölelt. Mindenre szamítottam volna, de erre nem . Kami említette , hogy nem csak én jártam így hanem ő is , csak az ő story-ja annyival másab , hogy a srác fenyegette. Hát az szép, magyarországon nagyobb segfejek vannak ,mint itt Holmes Chapels- ben? Ezek szerint igen . Hogy volt képes megfenyegetni egy ilyen lányt ,mint Kami . Én kitekeretem volna a nyakát az biztos . Amilyen spontán jött az ölelés olyan gyorsan távolodott el tőlem . Felajánlottam neki , hogy korepetálom bioszból, és pluszba bevetettem a csajozos mosolyomat . Erre a válamba ütött és közölte velem, hogy az apja boiologia tanár az egyetemen. Ekkora égést... . Komolyan mondom tűzoltó készülék kellet volna ... A beégésem útán rápillantotam az órára

- Bocs, de mennem kell .Mert az egyik haveromnak megigértem, hogy vigyázok a hugára . De ha .... izé....ha lenne...tudod kedved átjöhetnél hozzánk.- gratu Harold nem tutsz ki bökni egy normális mondatott sem.

- Rendben. Holnap 4 óra megfelel?- kérdezte.

-Persze- montam neki ,majd elköszöntünk . Gyorsan haza értem .... Hát jo hogy ,mert a melletük lévő házban lakom ... Egyre kellet mennem a haveromhoz . Így gondoltam kicsit összerámolok.Épp az ablakom előtt pakoltam és ki néztem rajta. Egy palacsintát kajáló lányal találom szembe magam. Ő is rám nézett és integetett. A pofazacskoja tele volt. Ezen besirtam. Kajak olyan volt mint egy kis pézsma pocok. Az óra három negyed egyet mutatott, úgyhogy leszalatam a lepcsőn úgy, hogy majdnem eltanyáltam... . A barátom egy uccával fejjebb lakott . Így nem kellet messzire mennem . Kopogtam az ajtón és a szökeség nyitotta ki.

Fiú a Szomszédból (HS)Where stories live. Discover now