Wattpad&Harry Potter

955 41 10
                                    

Böyle bir şey yaptığım için inanın çok özür dilerim, bunun için yeni bölüm eklemek son derece kötü >.<

Wattpad'deki bu düşüş beni endişelendiriyor ki bunu önceden yapmam gerekiyordu ama ancak şimdi uygun zamanı bulabildim. Harry Potter için Türkçe bir Instagram hesabı. Daha interaktif ve daha aktif olacağını düşünüyorum. 

Bunu buraya yazmamla ilgili ikinci bir sebep ise gerçekten buradaki kitleye ihtiyacım var, kaçınılmaz bir sınav yaklaşıyor ve sayfada birilerine ihtiyacımız olacak. 

  Umarım desteğinizi eksik etmezsiniz.   

Instagram: /potterchology

"Merhaba! Harry Potter'ın yeniden yükselişe geçtiği şu dönemde, kaynaklarda artan bir bilgi kirliliği var, Türkçe kaynak sayısının sınırlı olduğunu düşünürsek, Türkçe bilgide aynı zamanda büyük bir eksik var. Wattpad'de başladığımız yolculuğa daha aktif devam etmek adına şimdi Instagram'dayız.
Sadece Severus Snape'in "Her zaman"ından ibaret olmayan, James Potter'ın "En sonuna kadar"ının da olduğu, Peeves'in de sevilip sayıldığı, tek alternatif çiftin "Draco&Hermione" olmadığı, Dumbledore'un da hataları olduğunu, Harry Potter'ın sadece kitaplar, filmlerden ibaret olmadığı bunların ötesinde Harry Potter'ın gerçekten anlatmak istediği şeyin iyi ve kötünün savaşından çok daha fazlası olduğu Harry Potter dünyasını, teoriler, Pottermore, kitaplar, filmler ve J. K. Rowling'in sözlerinin ışığında herkese göstermek istiyoruz."

Harry Potter Hakkında - 2 Where stories live. Discover now