hasta kıvırcık .

5.1K 204 31
                                    

arkadaşlar hikayeme ilgi duymanız beni gerçekten mutlu ediyo ama başka hikayelere bakıyorum +100 +150 vote geliyo biliyorum elinizden geldiği sürece okumaya çalışıyorsunuz ama bende böyle voteler istiyorum iyi okumalar :=) şıllaklar 

en doğru şeyi yapmıştım belkide içime atmayı değilde dışa vurmayı tercih etmiştim . ve ben halimden gayet memnundum  arda kalan üzüntüde yoktu mutluydum . bundan sonra olucak hiç birşeyde umramda bilen değildi keremin gözlerinin içine bir süre daha bakardım ama şimdi olmazdı yakalanırdık . bir anda keremin yüzünü masum bir gülümseme kapladı beni belimden kavrayıp kendine daha çok bastırdı  . ve birden dudaklarıma yapışmıştı . ona karşılık vermiyordum beni dahada çok duvara yasladığında soğuk duvarın vucudumla temas ettiğinde inledim daha çok öpmeye başlamıştı neden bilmiyordum ama ellerimi kafasında birleştirdim keremin alt dudağımla oynamasına iizin verdim . kapadığım göözlerimi açarak onu kendimden uzaklaştırırcasına ittim . 

- naptığını sanıyosun sen ? gerizekalı ! 

arkamı dönüp giderken kolumu sıkıca tutmuştu kendine bastırdı  bundan çok rahatsız olmuştum . 

- öperken öyle demiyordun ama kıvırcık .

- seni öptüğümü kim söyledi sen benim dudaklarıma yapıştın ben değil !

- ama öperken beni durdurabilirdinn dimi ?

sıkıca tuttuğu kolumu hızlıca çektim onu it.p merdivenlere yöneldiğimde  

- beni kıskanman normal kıvırcık çünkü kerem sayer kıskanmaz , kıskandırır !

kıskanmazmış .. ogün yiğitin kafasını gözünü patlatıyordu be . sırf bana bakıyor diye aa tabi kerem sayer kıskanmazmış :D kendimi salondo bulmuştum .  kendimi koltuğa fırlattığımda babam kafasını bana çevirdi . aramızdaki sessizliği bozmuştu .

- bir kere bile olsa misafirlere iyi davranmayı denesen kızım .

- farkındamısın bilmiyorum ama misafirlere gösterdiğin o  ilgiyi birazcıkta bana göstersen baba  güzel olurdu . biiliyomusun ben her zaman seninle geçireceğim o güzel günü bekledim ve hala bekliyorum bekliycemde benim sadece 2 tane hayalim birncisi . seninle güzel bir hayatımın olması ikincisi ise ölmek annemin yanına gitmek . babasından ilgi görmeyen bir kızın hayattan beklentileri bu  . sana diyeceklerim bu kadar şimdi git o çok sevdiğin misafirlere değer ver yatıyorum ben iyi geceler !  

arkamı döndüğümde gözlerimden yaşların süzülmesine izin vermiştim elimin tersiyle sildim . tam yukarı çıkarken selin ve keremle karşılaştım gülerek geçtiler yanımdan sanki şuan kalbimin üzerine biri oturmuştu bu kıza uyuz olmuştum  üstelik babam ve sevim bu kızın neresini beyenmişti ?pis sarı çiyan ! odama geldiğimde hızlıca üzerimdekileri çıkardım picamalarımı giydim uyumaya hazırdım . sadece tek bir şey vardı . ben neden kendimi bu kadar halsiz ve kötü hissediyordum ?  elimi anlıma götürdüğümde anlımın cayır cayır yandığını farkettim . ateşimmi vardı benim ?

xxxx

gözlerimi açtığımda bei seyreden keremle karşılaştı gözlerim neden ben bu kadar kendimi halsiz hissediyordum elimi başıma götürdxüğümde  ateşimin olduğunu farkettim karnımda oluşan o açlığın ve  bulantının neden olduğunu çözememiştim bile hasta mı oolmuştum ben ?

Üvey kardeşimWhere stories live. Discover now