akşam yemeğinde yabancı .

5.8K 205 14
                                    

arkadaşlar öncelikle bölüm kısa olursa lütfen kızmayın elimden geldikçe yazmaya çaklışıyorum hikayemin hoşunuza gitmesi beni çok mutlu ediyor.  bu bölümde biraz zeynoyu süründürelim . zeynepin kıskanç hallerine konuk olacağız :D bu arada zeynepten büyük bir itiraf gelecek sınır yok bu bölüm ama vote yüksek gelsin sizleri seviyorum iyi okumalar şıllaklar :)

kerem bana bu geceyi unutmııycam ufaklık unutma bu gecenin devamı var  demişti ne imfa ettiğini pek fazla anlıyamamıştım ama ilk kez bir adam beni kız yerine koyun bana iltifat ediyordu :D bizim öküz kerem ilk kez insan kılığına girmişti bu aralar beni mutlu eden tek kişi keremdi . ama artık uyuma vakti gelmişti babamın böldüğü o rahat ve güzel uykumun devamını getircektim .

xxxx

gözüme o lanet güneşin vurmasıyla uyandım güneşe bir küfür savurdum . yerimden doğrularak banyoya yöneldim suyu açıp yüzümü yıkamaya başladım vucuduma soğuk suyun değmesiyle ürpermiştim . dolabımdan bir kot üzerine göbek üstü tşhort geçirdim bugün kendimi çok farklı hissediyordum gözüme masanın üzerinde duran makyaj malzemelerine kaydı parlatıcıyı dudağıma anlığı yüzüme sürdükten sonra kendime aynadan sonkez baktım hazırdım keremin odasına taminecekken durakladım elimi kalbime götürdüm derin bir nefes alarak odasına indim çsinirlenmişti sinirini kum torbasından çıkarıyordu kum torbasına bir tekme attığında kum torbasının yere düşmesiyle irkilmiştim onu il kez sinirli ve hırslı görüyordum beni frkedince durakladı ve yanıma doğru yürümeye başladı. yüzünü masum bir gülümseme yerleşmişti vucuduöa süzmeye başladığında bende gözlerimi ateş püsküren yeşil gözlerine kenetlemiştim bana her seferinde daha çok yaklaştığında irkiliyordum 

- rahatsız ettiysem gidebilirim .

- yoo .. kal . vucudu her vucuduma temas ettiğinde ürperiyordum . adını koyamadığım bir duygu kaplıyordu  içimi ondan ayrılarak yatağının ucuna oturdum masanın orada duran cd 'ler gözüme çarpmıştı 

- hem evde kimse yokken film izleyelimmi ?

- f-film olur . sen birşeyler seç bende bu arada üzerimi değiştireyim okay ?

- tamam .

cd 'leri karıştırmaya başladığımda hiç izlenmemiş paketi bile açılmamış   bir aşk filmini farketim güzele benziyordu . zaten duygusal filmlere bayılıyordum . keremde gelmişti .

- film seçtinmi ? 

- evet '   ona elimdeki cd 'yi uzattığımda garipsedi 

- aşk filmimi izliycez ?

- evet bir sorunmu var ?

-aslında var zeynep aşk filmleri hiç bana göre değil .

-off kerem cool davranmayı bırakta tak şu filmi .

kerem elindeki cd 'yi dvd 'ye takmaya çalışırken bende kendimi koltuğa fırlattım cd 'yi takıp oda yanıma oturmuştu . film başlamıştı filmi pür dikkatle izliyordum başımı keremin omzuna yasladığımda . oda filme dalmış farketmemişti . filmde kız ailesini kaybetmişti oda trafik kazası geçirip kör kalmıştı kız çaresizken tam hayattan kopup gidecekken onu hayata tutunduran bir gencin hikayesiydi aynı benim hayat hikayeme benziyordu .  annemi 3 yaşında kaybetmiştim tam olarak babamı kaybetmemiştim ama onuda yavaş yavaş kaybediyordum bende o kız gibi çaresizdim yavaş yavaş kopup gidiyordum hayattan sonra bişey olduki karşıma kerem çıktı neden böyle düşünüytordum bilmiyoruum  üstelikte kerem beni bişeyim bile olmuyordu . aklımdakilerin dağılmasını sağladım kendimi filme odakladım filmi izlerken gözyaşlarıma hakim olamamıştım .

Üvey kardeşimWhere stories live. Discover now