(-BÖLÜM5-)

15 0 0
                                    

Evin bahçesine çıkmıştım.Etrafı çitlerle kapalı bir bahçeydi bu,çit kapısını bulup dışarı çıktım.sonra kendi kendime

-Peki ya şimdi ne yapıcam?

Arabama doğru ilerledim,açık mı diye kontrol ettikten sonra afladığımı farkettim

-İlginç (Gülme ses tonuyla) kapıları kitlemeyı unutmuşum ve arabada çalınan birsey yok.Anahtarı çıkarıp kontağı çalıştırdım fakat araba çalışmadı Ve benzin ibresinin bana ibretlik bir görünüşüyle f harfinin parladığını gördüm.

-Bi bu eksikti ......

Arabadan indim kasabanın içine doğru ilerledim hava baya soğuktu,Zaman nasıl geçtiğini anlayamamıştım hava ve içimdeki korku git gide kararıyordu.
Günéş artık yerini gecenin yıldızı olan Ay'a bırakmıştı,Artık önümü göremeyecek kadar karanlık çökmüştü,bir yandan ilerlerken bir yandan korkmamak için kendimi motive ediyordum.
-Heyyyy Kim'mse varmıı
-(Fısıldaşma sesleri)
-Ben, nasıl bu duruma düştüm,ilerledikçe yanıp sönen bir  sokak ışığı gördüm ışığa doğru ilerledim.kapalı bir ev barakasında başka birşey yoktu,sorunda bu ya kapıyı açmam gerekiyordu.Artık ayak parmaklarımı hissetmiyordum,Evin ışıkları yanmıyordu;Kapıya doğru ilerledim kapı kilitli sonra birden bire duvarın içine saplanan bir demir parçası farkettim,merdivene demir i dayıyarak ucunu yamulttum.
-Artık bir levyen var Jenny :)
Kapının kilidini kırarak içeri girdim içerde kimse yoktu,Poset serilmiş kanepelerden baska birsey de yoktu.Üzerimdeki montu sıkıca kapatıp kapıyı kilitledikten sonra gözlerimi yumdum......

Gölgelerde KonuşurWhere stories live. Discover now