Tanıtım

9 3 0
                                    

Karakter tanıtımı:
  Sean: Gezmediği ülke ve bunun yanı sıra gerisinde bıraktığı hiçbir değerli eşya kalmamıştır.Güzel hanımlara karşı bilindik bir zaafı yoktur ancak bu durum Zoe için geçerli değildir.Kedilere karşı fobisi vardır.
İyi kalpli bir hırsızdır ancak gerektiğinde adam öldürmek konusunda asla taviz vermez.

  Zoe: Sean'ın aksine en sevdiği hayvanlardan birisi kedidir.Yeni alışkanlıklar edinme konusunda üstüne yoktur -dizaltı çorabının içine silah saklamaya başlamak gibi-.
Kendisini çoğu kişiden daha akıllı gördüğü için Sean'ın tam bir gerizekalı olduğunu ve yaptığı hiçbir şeyin mantığa dayanmadığını düşünür.

  Margarita: Zoe'nin yakın arkadaşı.En sevdiği işlerden biri geyik yapmak.Dedikoduya bayılır, aksiyon ve romantik film en sevdiğidir.Her gün bloğunda yeni yemek tarifleri paylaşmaya bayılır.

  David: Sean'ın Çinli yardımsever arkadaşı. Bilgisayar hackeri ve tamirci dükkanı var. En sevdiği şey kafelerde gitar çalmak.

  Cesar: Düşmanı olarak gördüğü Sean'ı tek başına alt etmeyi bir tarafları yemiyor bu yüzden adamlarına ve birkaç güçlü korumaya muhtaç.İçerisinde Zoe'nin de bulunduğu hayalleri kurmaya devam ediyor ve bıracakmış gibi gözükmüyor.

Selamlar. 👋 Karakter tanıtımında ana karakterleri bulundurdum ancak yardımcı karakterleri yazmayı gerekli görmedim.Diğer karakterlerle de romanımızda tanışacaksınız.Sevgiler saygılar.
 
 
 

KARTALWhere stories live. Discover now