Part 4

15.5K 293 26
                                    

Tuğçe:"Burda ne arıyosun ?" diye heyecanla sormustum. Gülerek eğildi ve yanağımı öptü
Tunç:"Bugün dediklerim için özür dilerim içeri geçebilir miyim ?" fazla şaşırmıştım düşüp bayılmamak için kendimi zor tuttum beni en son bukadar güzel ve icten eski sevgilim poyraz öpmüştü.
Tunç:"Tuğçe içeriye alıcan mı yoksa burda donalım mı ?" O anda burada seninle donmak istiyorum diyesim geldi ama diyemedim tabi.
Tuğçe:"Özür dilerim tabii geç lütfen" dedim ve iceriye girdik bora bize bakıyordu ayağa kalktı ve tunç'un yanına gitti.
Bora Tunç'a bakarak "Sen Duru'nun abisisin değil mi ?" diye soru sordugunda şaşırdım demek duru adında bir kız kardeşi var.
Tunç:"Evet o güzel kızın abisiyim. Tuğçe'nin yakışıklı bir erkek kardesi olduğunu bilmiyordum." Bora bu sözden memnun olacak ki tunç'a ağzı ayrılacak kadar gülümsedi.
Tunç:"Orada dikilecek misin ?" diye bana döndü yanına gittim ve :
Tuğçe:"Neden geldin" diye kaba bi soru yönelttim merak etmistim.
Tunç:"Özür dilemek için. İstersen giderim." tam ağzımı açacaktım ki
Bora:"Hayır gitme. Pes atalım" dedi ve ben o anda bora'ya öldürücü bir bakış attım. Tunç sevinmis olacak ki hemen odaya ilerlediler.

******
Odamda müzik dinliyordum.
Çok uykum gelmişti saat 6.30'du. Tunç hala gitmemisti gözlerimi kapattım ve uykuya daldım.

******
Yanımda biri vardı ! bu Tunçtu bağırmamak için kendimi zor tuttum telefonumdan saate baktım daha okulun baslamasına 2.30 saat vardı. Tunç'un kusursuz yüzünü inceledim harikaydı üstüne sıkıca pikeyi örttüm ve kalkmak için silkindim asagı dogru kayarken tunç'un sıkı eli belimden kavradı...

KUSURSUZ SEVGİLİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin