ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

61 5 4
                                    

Κάθε χρόνο όταν έφταναν οι απόκριες όλα τα παιδιά έβρισκαν φανταστικές στολές ενώ εγώ τις πιο χάλια.Δεν ξέρω αν έφταιγε το γούστο μου ή τα μαγαζιά που διάλεγα αλλά ήμουν ο χειρότερος.

Φέτος δυο τρεις μέρες πριν τις απόκριες επισκέφθηκα 4 μαγαζιά μπας και βρω κάτι αλλα οι μόνες στολές που βρήκα ήταν του spiderman,του batman,κατι στρατιωτικές,τίποτα το ιδιαίτερο ο,τι φορούσα κάθε χρόνο. Δεν μου έφτανε το άγχος για να βρω μια θεωτική στολη μπας και κερδίσω στον διαγωνισμό του σχολείου γιατί συνέχεια βγαινω τελευταίος να έχω και τους γονείς μου να λένε <<Βρε Γιάννη κι αυτή ωραία είναι έλα έλα να δοκιμάσεις>>. Τέλος πάντων φύγαμε και απο το πέμπτο μαγαζί με άδεια τα χέρια. Απογοητευτήκαμε οικογενειακώς και γυρίσαμε σπίτι. Οι απόκριες για έμενα ειχαν ξεγραφτεί οριστικά,τόσο πολύ ξενέρωσα.

Την επόμενη μέρα κανόνισα με τους φίλους μου να πάμε για καφέ στην πόλη το απόγευμα. Το μεσημέρι εφαγα με το ζορι τις μπάμιες που έφτιαξε η μαμά μου όποτε ανυπομονούσα για την βόλτα μηπως φαω τιποτα της προκοπής. Κατά τις πέντε παρά άρχισα να ετοιμάζομαι έβαλα ένα σκισμένο τζιν, την αγαπημένη μου μαύρη μπλούζα με κάτι αστεράκια πάνω της και τα καινούργια ασπρόμαυρα NEW BALANCE μου. Συναντηθήκαμε ατο γνωστό στέκι μας εκεί δηλαδή πηγαίναμε συνέχεια. Όπως πάντα είχαμε φτάσει όλοι και περιμέναμε τον Δημήτρη αυτόν που αργεί συνέχεια να φανταστείτε την τελευταία φορά που πήγαμε για καφέ ήρθε οταν εμεις φεύγαμε όποτε δεν τον περιμέναμε και παραγγειλαμε. Αρχίσαμε να μιλάμε λέγαμε για ποδόσφαιρο και τι γκολάρα έβαλε ο MESSI στα τελευταία λεπτα του αγωνα,λέγαμε διάφορα τετοια αλλά όταν ήρθε η σερβιτόρα μας διέκοψε λέγοντας μας<<ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ>> με ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Πριν φύγει της είπα να μου φέρει και μία τυρόπιτα γιατί κάθε 2 λεπτά η κοιλιά μου γουργούριζε. Μετά αυτοί αρχίσανε να λένε για το τι στολή πήρε ο καθένας αυτό που περίμενα. Και τώρα τι τους λες Γιάννη άρχισε ο Μάρκος και έλεγε πως πήρε μια φανταστική στολή η οποία είναι έκπληξη ήθελα και να ήξερα έτσι οπως είναι που βρήκε στολή στο νούμερο του, ο Κώστας πήρε μια στολή commando, και ο κολλητός μου ο Μάριος που τον φωνάζουμε <<ΜΠΟΜΠΟ>> χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο δεν βρήκε στολή απ' οτι μας ειπε τοτε ήταν που χάρηκα κατευθείαν ανακοίνωσα πως ούτε εγω εχω βρει κι ας μην ένοιαζε κανέναν ήπιαμε ολοι τους καφέδες μας, έφαγα την τυρόπιτα, πληρώσαμε και φύγαμε.

Κάναμε μια βόλτα και ξαφνικά.....ακούγεται το DESPACITO απο το πουθενά τελικά ήταν το τηλέφωνο του ΜΠΟΜΠΟ απάντησε και έλεγε συνέχεια ναι ναι τώρα  κάνουμε βόλτα η μάνα του ήταν ήμουν σίγουρος κλείνει το τηλέφωνο και μας λέει <<Ο Δημήτρης έρχεται>> πως γίνεται να ξέρει η μάνα του ΜΠΟΜΠΟ οτι έρχεται ο Δημήτρης παράξενα πράγματα <<Ο Δημήτρης ήταν>> είπε.

Όταν ήρθε ο Δημήτρης συνεχίσαμε την βόλτα μας σε ένα στενακι αλλά δεν ξέραμε ακριβώς που πηγαίναμε. Ειδαμε στα δεξιά μας ένα μαγαζί τεράστιο γεμάτο με στολές κοίταξα τον ΜΠΟΜΠΟ στα ματια και μου κούνησε το κεφάλι του.....

                 

               Arkoudos1

Γεια σας τι κανετε;;;;
Ειναι το πρωτο βιβλιο που γραφω οποτε respect
Τα επομενα κεφαλαια θα ειναι πιο συναρπαστικα πιστεψτε με. Πατηστε το αστερακι και γραψτε σχολιο

ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΟΥΠΕΡ-ΗΡΩΕΣWhere stories live. Discover now