17. Road trip

104 13 0
                                    

*Hommikul*

*Zoe POV*

Kell 10 käis äratus mis mu ülesse ajas. Aga kuna ma olin eilsest nii väsinud siis ma lihtsalt ei viitsinud ülesse tulla ja lihtsalt pikutasin Maxi kõrval. Mis see üks päev koolist ära olemine ikka teeb. Järgmine nädal hakkab ju vaheaeg niiet vahet pole. Täna kodus. Järsku Max ärkas ja küsis miks ma nii vara üleval olin ja ma muidugi vastasin talle et kell on 10. See pole vara. Siis ta vaid naeris ja tõmbas mind enda kaissu ja hoidis minust kõvasti kinni. 

Nii me seal voodis olime. Ajasime juttu kuni kell sai 13.00 ja Matt helistas Maxile. 

*Maxi ja Matti telefoni kõne*

Matt: Jou
Max: Mis vaja?
Matt: Magasid?
Max: Suht
Matt: Sorry. Kle kas te ei tahaks järgmine nädalalõpp kuskile road tripile minna?
Max: Võib kah. Nii või naa hakkab vaheaeg ju.
Matt: True. Niiet siis meil road trip ees järgmine nädal.
Max: Mhmm
Matt: Well ma lasen teil edasi seal voodis ameleda.. BYYEEEE
Max: In your dreams! Byeeee

Nii see kõne lõppes.

*Maxi POV*

Hmm. Road trip. Kas üllatan järgmine nädal Zoet sellega et meil plaanitud road trip või räägin talle kohe?
Vist ikka üllatan teda ja ütlen päeval kui meil see algab. Yeah

Sellel ajal kui ma Mattiga rääkisin oli Zoe vahepeal magama tagasi jäänud. Ta on nii armas kui ta magab. Kõige armsam on kui ta naeratab õrnalt kui ta tudub. See sobib talle. See näitab et ta on õnnelik. Kui tema on õnnelik siis olen kah mina õnnelik. 
Vaatasin paar minutit Zoeli otsa ja märkasin et ta silmad olid roosad mis tähendas et ta on armunud. Aga selle roosa juurde tuli natukene rohelist mis tähendas et ta rõõmus. See tegi minu veel rõõmsamaks. 

Poleks kunagi arvanud et leian sellise tüdruku nagu Zoe. Ta tähendab mulle nii palju ja teeb mind nii rõõmsaks. Pole kunagi kellegiga nii rõõmus olnud kui olen Zoega.

She is the one!

The only one!

Love her so much!

< Vabandan et pole kaua osa ülesse pannud. Otsustasin suvel mitte väga kirjutada kuna siis mul aega mõelda mida ma tahan oma raamatutega edasi teha. Aga loodan et teile meeldib see raamat! PS! Updates may be slow so sorry about that! >

Her Eyes! [Est]Where stories live. Discover now