10. Sõnum

128 19 3
                                    


-----------------------------------------------

Siis ma sain ootamatult sõnumi Maxilt. Hanna muidugi küsis kes see on aga ma ei kuulanud teda kuna ma parasjagu lugesin seda teksti. Kui tekst oli loetud ma ei öelnud umbes 20 minutit mitte midagi. Siis Hanna lihtsalt võttis mult telefoni ja hakkas ise seda sõnumit lugema mis ma Maxilt sain. Kui ta oli lõpetanud oli tal suur naeratus näol.

----------------------------------------------------------------------

*Maxi POV*

Tulin just linnast ja sain Zoe-ga kokku. Sain temaga kokku kuna eile kui saatsin ta koju nägin ma midagi kummalist. ta silmad olid roosad? Ma pole kunagi sellist asja ennem näinud. Kui ma küsisin talt muutus ta nägu kohe ehmunuks ja nagu oleks tekkinud paanika hoog ja ta jooksis minema. Olin nii confused, et jh. Õnneks täna ta tahtis minuga kokku saada ja selgitada mulle olukorda. ta silmad muudavad värvi teatud tujust? Ma alguses ei uskunud teda, et mis mõttes nagu, et kas see mingi nali. Aga ei see tõsi miks muidu ta silmad roosad olid. Küsisin kah mis värvi ta silmad võivad muutuda ja mis ta silma värv hetkel oli. Need olid roosakad rohelised. Armunud ja rõõmus. Kas ta on armunud minusse? Ma loodan, et on kuna mina temasse olen. Terve tee ma vaid mõtlesin kas ma saadan talle sõnumiga, et ta meeldib mulle kah v ei. Kui olin lõpuks koju jõudnud mõtlesin, et ikka kirjutan aga mitte ainult lihtsa lause, et ''Sa meeldid mulle Zoe'' jne. Midagi armsamat ikkagi.

*Sõnum mis Max Zoe-ile saatis*

Tere kallis Zoe! Esimest korda kui ma su avastasin Facebookis mul ei olnud muid sõnu sinu kohta kui.
Milline kaunitar. Kui me esimest korda kohtusime panin tähele, et oled veelgi ilusam näost näkku. Olen väga õnnelik, et Matt su leidis kuidagi ja samamoodi mina. Ma olen nii õnnelik, et saan sind kutsuda oma sõbrannaks. Parimaks sõbrannaks. Ma pole kunagi nii õnnelik olnud kellegiga kui olen olnud sinuga need paar kuud. Sa oled maailma ilusam tüdruk ja keegi ei saa seda ületada. Kui ma olen sinuga siis on mul selline tunne, et saan sulle rääkida kõigest. Isegi kõige lollematest asjadest. Ma tunnen ennast väga mugavalt sinu lähedal kuna ma ei pea teesklema inimest kes ma tegelikult pole. Ma tean sinu ühte kõige suuremat saladust ja kui sa soovid võin oma kõige suurema saladuse rääkida. Ma ei karda ja kui ma räägin siis ma ei kahetse, et sa sellest teada saad. Kuna ma ei ole valmis seda sõnumis sulle rääkima siis loodan, et saan sulle selle saladuse rääkida kunagi näost näkku aga mul on üks teine väga suur saladus sulle. Seda ma ei karda läbi sõnumi öelda. Selleks on, et sa meeldid mulle. Oled meeldinud sellest ajast peale kui sinuga esimest korda kokku sain. Sa paned mu naeratama nii kuidas keegi teine kunagi mind naeratama pole saanud. Ma olen väga õnnelik, et see oled sina kes paneb mind naeratama. See hetk kui ma sain teada, et sa oled armunud minusse on olnud so far kõige parem päev minu elus. Sa meeldid mulle väga Zoella Elisabeth Meg. Rohkem kui keegi kunagi on meeldinud. Mul ei ole lihtsalt sõnu kuidas kirjeldada mida sa teed minuga iga kord kui ma näen sind. Su naeratus. Su Ilu. Just Ughhhh. Oled Perfect. Aitäh, et tulid mu ellu Zoella. <3

*Sõnumi lõpp*

Loodan nii väga, et see text paneb teda naeratama. Ta tõesti meeldib mulle ja ma lihtsalt ei oska oma elu ilma temata ette kujutada. <3

*Zoe POV*

See sõnum mis ma Maxilt sain oli lihtsalt imeline. Ma olen väga õnnelik, et ma meeldin talle kuna ta lihtsalt väga meeldib mulle. There are just no words that can describe what i'm feeling right now. Ma lihtsalt mõtlesin, et jooksen Maxi maja ette. Koputan uksele ja lihtsalt kallistan teda seal.

Nii ma kah tegin. Ma panin ennast riidesse. Saapad jalga ja jooksin Maxi maja ette. Koputasin uksele ja ootasin kuni Max tuli.

*Maxi POV*

Kui olin sõnumi ära saatnud. Läks mööda 10min kuni järsku keegi koputas uksele. Läksin seda avama ja nii kui avasin hüppas mind kallistama Zoe. Ta oli väga rõõmus aga samal ajal pisarad silmas. Awww.

Kallistasin teda kõvasti vastu ja Zoe suudles mind. Suudlesin muidugi vastu. Olin nii rõõmus ja tema samamoodi. Kui see väike hetk oli lõppenud. Panin Zoe tagasi maha ja meil oli väike vaikus. Kuni ma küsisin...

-------------------------------------------------------------------------------------

Mis te arvate. Mida Max küsib? :P

Loodan, et meeldis! :P

-Netu

--------------------------------------------------------------------------------------

Her Eyes! [Est]Where stories live. Discover now