EP. 17

2.5K 112 33
                                    

Final herhangi bir bölüm olabilir. Bölüm 1ay sonra geldi bencede abartmışım biraz.. Kusura bakmayın sizleri görmeden seviyorum çünkü benim arkadaşlarım yok ailede de fazla görülen bi tip değilim. Olsundu yaşasın AntiSocialClub! Hehe neyse okuyun bebeklerim..

-1 Yıl sonra -

JungKook anlatım :

Jimin ben ve Taehyung mafyalardan da kurtulmuştuk. Seung.. Ah. O şey- bizim ne haltlar karışdırdığımızı öğrenmiş ve evlerini terk ettiler. Evlenmiş bir mektup yolladı. Çocuğu olmuş adını Taehyung koymuş soyadı Park imiş. Kıskanmadım değil benim gibi parlayan bir yıldızı es geçmiş. Ayol o değilde çocuk cidden Taehyung gibi biraz şüphelendim doğrusu. Amaan boşverin zaten kızda biraz yollu tipi vardı. Bu yazdıklarım belki 1yıl sonra ölü insanın notları olacak. Bugün diğerleri ile ayrılıyorum. Türkiye'ye gidip hayalimi gerçekleştireceğim. Evett- EEVET YUTUBIR OLUCAM.. Umarım bana çinli yada japon muamelesi yapmazlar dünyada kore diye bir ülkr var. Arkadaşım olmasa da tek yaşayıp ayaklarımın üstünde duracağım. Bütün yazdıklarımızı unutun hikayemiz şimdi başlıyor..

Jimin anlatım :

Ağmm. Diğerleri gibi br hayatım olmadı. Yoongi gitti , Taehyung paralı asker, Kook ise Türkiye' ye gidiyor. Kook bu parayı nerden buldu anlamıyorum geçende evde boxer'la dolaşıyordum birden önüme çıktı. Ve bana bunları dedi:.

JungKook : Boxerın güzelmiş

Arkamı döndüğümde de.

JungKook : Arkadan daha bi güzel.

Ne kadar uzak tutsamda arkamda dolanıyor şuan ki gibi ;

JungKook : Oo  sen rus musun? Deprem mi oluyoo tittrettin benii..

Ve kulağıma eğilip şunları söylüyor :
- Ar yu kola? Niyetdevuşka? Mitrışka? E 5dolar ebesine kutsal suyla duş aldırdığım..

Türkler cidden çılgınca. Kookie Türkler için dinini değiştirdi. Artık Müslüman ve hayat böyle daha anlamlı diyor. Taehyung ise paralı bi asker. Onu evde kanlar içinde gelmesini beklerken bir sıyrık yada çizikle dönüyo. Arkadaşı ile ülkemiz tarafından haksızlığa uğradılar evet şuan gizli yaşıyor. Ona üzülüyorum fakat ne kadar da güçlü duruyor hayata karşı. Benim hayatım düz geçip gidiyor. Ev - İş - Sağ el döngüsünde yaşayıp gidiyorum. Bu arada Seung 'un çocuğu olmuş adı Park Taehyung

JungKook - BEN DEDİMKİ ONLARA ÇOOKTAN EHEHEE..

Her neyse umarım kaderimiz benzemez iş demişken müzik sektöründeyim PK Entertainment (Umarım doğru yazdım yanlışsa özür dilerim) PK koymamın sebebi ParK akıllıca dimi? Ehehe bende şirketlerimi geliştirmeyi planlıyorum bir ülkede daha şirket açmak istiyorum.  Agust D adlı bir sanatçım var rapper ve Saçları sarı iken Yoongi gibi. Lightstickleri var bomba şeklinde birde kız grubu çıkarttım BlackPink adı. Kızlar çok güzel dans eğitimlerini bazen ben veriyorum. Her neyse benim hayatımda bu işte.

Taehyung anlatım :

Paralı bir askerim namımı bilirler. Arananlar listesinde ikinci sıradayım şuan d hayatım oldukça heycanlı.. Halı, yolluk, paspas kenarına halıfleks kenarına overlok çekilir 5 daikada yapılır kanat çekilir.. Taemin Overlokçunuz.. Hayat zor ülkeden kaçmam gerek Suriyeli mültecilere karışmayı planlıyorum. En azından hayatıma geri dönerim.. Ve ben intikam için başlamıştım bu işe biliyor musunuz insanlardan intikam almak çok aptalca geldi artık. Belkide böyle bir hayat sürerim. Arkadaşımla birlikte bu cehennemden kurtulacağız. Artık kaçmaktan yoruldum her gün adam öldürmek operasyona gitmek yorar. Ama ben overlokçu''da olmak istemiyorum. Jimin gibi sıçtığımın para olmasını isterdim ama ben askerken mutluydum ve bir gün meydana geri dönücem.. Yada döneriz ha?

Burda hikayeyi bitiricem ağağa

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Burda hikayeyi bitiricem ağağa. Aklıma bölüm için fikir gelmiyor çıldırıcaö. Kapak fotoğrafı gzl dmi eheuhr

MAFİA | Kim Taehyung Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin