Ep. 10

3.5K 214 35
                                    

Yoongi dışarı çıkıp biraz yürümeye başladı. Saçı başı dağınıktı ama o bunu umursamıyordu. Okul kaydını açtırmak amaçlı eski okuluna yöneldi fakat sokağın başına geldiğinde bir terslik sezmeye başlamıştı. Okul'un içine girip etrafa baktı bi. Herkes Yoongi 'ye bakıp kendi arasında konuşup, fısıldaşıyordu. Yoongi durumunu anlamasa da direk müdürünün odasına çıktı. İşlemini hallettikten sonra merdivenlerden inerken herkes bir kenara çekiliyor fısıldaşmalar başlıyordu. Yoongi bir tanesini duymuştu.

"Babası uyuşturucu satıyormuş gençlere hatta bir şirketleri barmış fakat polis sattıklarına dair ipucu bulamıyormuş"

Yoongi umursamayarak okuldan çıkıcaktı ki önünü kesen Jong Hoo'ya rastladı.

Yoongi :Çık önümden...

Jong Hoo: Aa ayıp Yongi'cim neden gidiyorsun okuldan şirketin yüzünden mi yoksa..

Yoongi : Seni ilgilendirmez siktir git önümden.

Jong Hoo : Aahğ Yoongi.. Uğraşılmaz olmuşsun eskiden bana saygı gösterirdin. Bir sorum var cevaplarsan gitmene izin vericem. Soru şu: Baban senide torbacı yaptı mı? Ve şirketinizin varisi sen neden değilsin?

Yoongi son duyduğu cümle ile yıkılmıştı. Bunu onlara kim demişti ki. Bir süre düşündü ve Hoseok aklına geldi. O her türlü önde ve ilgi görmeyi isteyen biriydi.. Jong Hoo'ya bakarak Yoongi nefretle nefesini soludu"Çıkıcakmısın yoksa bi güzellikmi yapalım? "

Jong Hoo küçümser bir kahkahayla" Torbacıya veda etmek istermisiniz millet? " herkes birden bire Yoongi'ye su, meyvesuyu ve kantindeki elmaları fırlatmaya başlamış ve hep bir ağızdan nefret sözcükleri söylüyorlardı. Yongi elini sıkabilmişti sadece. Hak ediyor muydu? Hem hayır hem de evet kapıdaki Jong Hoo'ya bakıp yumruk yaptığı eliini hızlıca geçirdi. Çocuk yere yığılırken çocuğu ayağıyla ittirip kapıdan çıktı. Nedense gözleri sulanmıştı. O okuldan her ne kadar nefret etse de ilk aşkını orda bulmuş. İlk madalyasını basketboldan almıştı. İlk yenilgisini ve ilk sevdiklerini kaybedişini bu okulda yaşamıştı. İlkler onun için bazen gurur verici olsada bazen kalbine saplanan hançer gibi canını yakıyordu. Ordan uzaklaşmak adına adımlarını hızlandırıp yürümeye başka bir okula geçmişti. Burdakiler, sanki onu daha öncedende görmüş gibi doğaldılar. Müdür odasına çıkıp kaydını buraya aldırdı ve nedenlerini anlattığı bir kağıda adını soyadını yazıp imzasını atmıştı. Okuldan çıkarken öğrencilerin tenefüste olmasına baktı. Gayet sakindiler. Tam çıkacakken biri kolunu tutmuştu.

Baekhyun : Yoongi?

Yoongi önce koluna sonrada seslenen kişiye bakmıştı. Bu çocuğu tanımıştı. Bir ara onada uyuşturucu satmaya çalışmış fakat Baekhyun kısa bir süre sonra onları reddetmişti. Yoongi kolunu hızla çekerek okuldan çıktı. Eve geldiğinde telefonu bir yere fırlattı ve koltuğa uzandı. Hayatı neden babası yüzünden bok gibiydi. Nereye gitse anında tanılıyor torbacı damgası yiyordu. Fakat hayatının ne kadar zor geçtiğini kimse bilmiyor ve de sormuyordu. Be Yoongi bir karar almıştı. Bundan sonra babasına Satrançtaki piyonun aslında Şah olduğunu ve
oyunun en kuvvetli figürü Vezir olsa da, Şah'ı  kaybettiğinde mat olduğunu anlatacaktı fakat babası gibi ona oyun oynayarak...

⚜️
⚜️
⚜️
Taehyung, JungKook, Jimin ve Seung kantinde otururken bir kız masaya yaklaşıp JungKook 'un sandalyesinden tuttu.

JungKook :Bir sorun mu var?!

Kız: İlla sorun mu olması gerek Kookie..

JungKook : Gidermisin? Kaşar koktu da geldin gelesi..

Kız göz devirip yanından ayrılarak uzaklaşmıştı. Tae bugünlerde hiç sesini çıkarmıyordu. Jimin ve Seung birbirlerine şımarıklıklar yapsa da Seung 'un gözü arada bir Taehyung' kayıyordu. JungKook, Seungun Tae'ye baktığını görünce Tae'yi dürtmüş başını kolasından kaldırmayan Tae'yi uyarmıştı.

JungKook : Jimin Hyung canım bir şey çekiyor git de al.

Jimin : Paran yokmu sen al

JungKook : Sen al hadi yah.

Jimin uflayıp puflayıp sandalyesinden kalkarak birşeyler almaya gitmişti. JungKook masanın kenarında karşılıklı oturan iki kişiye bakıp ellerini masaya vurdu.

JungKook :Seung sen niye Taehyung 'a bakıyorsun.

Seung : H-Hiçç. Hasta mı diye şeyy ettim de. Ga-Galiba değil. Yoksa yani niye bakiyim durduk yere di-dimi?

JungKook :Taehyung peki ya sen..?! Başını neden kaldırmıyorsun babalık..

Taehyung :Acı çekiyorum çünkü.

JungKook : 5N1K olarak soruyorum

Taehyung : Sadece bir tanesini cevaplıyorum. Neden mi? Çok sevdiğimdendir. Boşver...

JungKook :Haağ. Seung, Jimin hyunla neden gözümüze sokuyorsunuz ilişkinizi?

Seung : Ah. Yalnış anlamışsın bizim öyle bi derdimiz yo-

JungKook :Sevgilimiz yok diye bizi aşağılıyorsunuz resmen. Yalnızızda nolmuş. Ölmedik ya..

Taehyung :Sürünüyoz daha ne olacak amk.

JungKook : Haklısın Hyung. Neyse Jimin'e de biz sınıftayız Noona.

Seung :Tamam "diyip gözlerini kaçıran Taehyung 'a baktı.

JungKook ve Taehyung kantinden uzaklaşırken
JungKook :Ahh Hyung bir an ben bile kendimi gerçekmiş gibi hissetim.

Taehyung : Nasıl davrandık ama?

JungKook : Sen muhteşem bir oyuncusun ama benden sonra. Bu arada öğrendik.

Taehyung :Neyi?

JungKook :Seung. O sadece bize yakın olmak için Jiminle çıkıyo. Üzüldüm biraz. Ama Seung'un bakışını saana karşı unutmayacağım Hyung. Aşk ve Şehvetle bakıyordu resmen. Yani gel beni kaçır koca istiyorum der gibiydi.. Bilmem anlatabildim mi? "dedi gülerek.

MAFİA | Kim Taehyung Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin