-45-

79 5 5
                                    

Imi place ca toata lumea se intoarce impotriva lui acum. Pana acum o luna-doua era unul dintre cei mai buni, un jucator de baza al Barcelonei, multi ii simteau lipsa cand nu era in meci, spuneati ca el tine echipa in joc, ca fara toate dribling-urile si incercarile lui de a ajunge cat mai aproape de poarta Barcelona nu ar mai fi la fel.
Acum ca numai este al nostru, brusc Barcelona ,,este la fel si cu el si fara el". Ce s-a intamplat? Acum nu mai e nevoie de el pentru a tine echipa in joc?
Ati uitat de meciul cu PSG din retur? Ati uitat prin cate stari ati trecut alaturi de el si de restul echipei? Ati uitat cand a inscris acel gol din lovitura libera si cat de frumos a fost cand ne-a facut sa avem iar speranta? Speranta la calificare? Sau ati uitat deja de acea centrare catre Sergi Roberto la finalul meciului, cand toti plangeam si ne rugam la un miracol?
Este usor sa uiti tot ce a fost frumos si toate starile alea prin care v-a facut sa treceti meci de meci? Sa uitati cat de frumos era sa il privim cu zambetul pe buze dupa fiecare gol incredibil pe care il inscria in tricoul Barcei?
In aceste momente poti sa iti dai seama cine este fan adevarat si cine il aprecia ca jucator, ca persoana.
Nu este corect fata de el, fata de familia lui, fata de persoanele dragi lui , ca voi, *fanii adevarti* sa spuneti ca a plecat de la Barcelona doar pentru bani. Este un jucator tanar cu toata viata inainte. Are nevoie de provocari noi, are nevoie sa acumuleze multa experienta..poate obtine asta jucand in alte echipe, jucand in alte campionate, incercand stiluri de joc diferite.
Asa ca daca considerati ca puteti sa il sustineti in continuare, dovediti asta, dar daca acum nu il mai apreciati din cauza simplului motiv ca a plecat de la noi, ar trebui sa incetati sa comentati si sa va dati cu pareri aiurea referitoare la alegerile lui in viata. 
Macar din respect pentru efortul si daruirea pe care a depus-o meci de meci pentru echipa voastra de suflet.

  Macar din respect pentru efortul si daruirea pe care a depus-o meci de meci pentru echipa voastra de suflet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
About Neymar Jr Where stories live. Discover now