berušky na sněhu

47 5 4
                                    

Takže, náš recept bude spešl bcs ho píšu já, samozřejmě.

Nejdřív začnem pořádnou písničkou, třeba něco ve smyslu "beruško, pujč mi jednu tečku, třeba tu co máš na zadečku" nebo třeba "beruško má, milovaná, prozraď mi čím si mě okouzlila"... Chápeme? Asi jo, tak jsem dál.

Teď potřebujem beruňu a máme dvě možnosti.... Buď pojedem do Paříže a nalákáme jí na temperou nabarvenýho motýla, a nebo půjdem na pole a budem jako agent 000 hlídat mšice... A nebojte prozradím vám recept pro obě varianty, cuz jsem anděl (možná z blázince a možná sarkastická jako tvoje podprda... Ale Who cares?).

Druhý krok
1. Varianta
Potom co jste unesli beruňu a tak trochu zdemolovali paříž a pana chuligána co sežral akumu poštvali proti sobě musíme tu blbku umlčet, protože je ukecaná jako vy, takže jí musíme bouchnout pánvičkou po hlavě a potom jí prostě uvaříme v lávě a přidáme led, aby jsme jí mohli vytáhnout a nezbyde z ní jenom prach.... Protože takhle to funguje. Z reakce ledu a lávy vznikne sníh a to znamená že máme 1. Variantu hotovou.

2. Varianta

Berušek si vezmeme víc, protože jsme češi a jsou ZADARMO tak je tam nenecháme přece. Potom co je odneseme na odstrkávadle domu tak je uvaříme v páře. Po uvaření je dáme do mrazáku a počkáme až naprší sníh a berušenky  do něj hodíme a můžeme podávat.

Samozřejmě že recepty můžeme na kombinovat, takže Marin... Berušku uvaříme na páře, ale to už nebude taková sranda.

DOBROU CHUŤ

Kuchařka kulišandy KajkyWhere stories live. Discover now