0.0

167 5 7
                                    

Bilgisayarımın başına oturmuş 2 gün 13 saat 42 dk 18 saniyede 5 kilo verebileceğim bir diyet arıyorum ama malesef ki bulamıyorum  ya hiç mi beni düşünmezler  bu kız napar ? ne eder diye hiç mi insanlığın  aklına gelmez 2 gün 13 saat 42 dk 18 saniyede kilo vermek isteyen bir adet 65 kilo olan Aslı napar ?  havuz problemi gibi oldu ama neyse saçma salla gitsin ben her zaman haklıyım sonuçta !!  biraz egomu okşamış olabilirim .

 2 gün sonra en yakın arkadaşım  Beyza'nın doğum günü partisi vardı  parti dediysem tüm yıl harçlıklarını  biriktirmiş  ve annesine tam 2 ay  yalvarışlarının sonucunda ufak mevlalı bir cafe kapatması ile yapmış olduğu bir parti. yani sen kim biz kim Beyzaağğğ baban kütahyalı  annen amasyalı kendine gel kızım  ne partisi ?

kendime ait bir diyet bulamıyorsam ben zayıfımdır sonuçta değil mi ? diyetler fazla kiloları olan insanlar için  bende diyet bulamadıysam zayıfımdır yani ben demiyorum diyetler diyor bende onların yalancısıyım . Zayıflığımın şerefine bir adet  çikolatalı  süt içtim . ben çikolatalı sütü çok severim  . fazla içince kafa yapıyor az içince de kendime gelemiyorum . fazla kaçırdığım zamanlarda fazla saçmalıyabiliyormuşum  mesela geçen sene kimyacının çantasının içine patlamış kalem atmışım    bide müdür yardımcısnın odasına birkaç sümüklü peçete bırakmışım eğer bunları  saymazsak  fazla kötü değilim ya ?  az içtiğim zamanda aşırı dalgın ve uykulu oluyorum birde duygusal  yani galiba öyle oluyormuşum bunları da bana hep beyza anlatıyor çünkü  sütsüzken kendimde değilim .

diyet listelerine bakmadan önce ders çalıştığım için telefonumu kapatmıştım . Yatağıma oturup telefonumu elime alıp açtım .  Açar açmaz bildirim çubuğuna Beyzanın saçma sapan mesajları sınıfın dedikodu grubunun yeni bombaları ve bilinmeyen bir  numaradan mesajım vardı . Beyzanın mesajlarına sonra bakarım diye bilinmeyen numaralı mesaja baktım . mesaj watsaptan gelmişti .  ( * bu işaret olanlar aslının konuşmalarıdır .)

-şelam canım ben amcanımmmm 

neee ? benim amcam yoktu ki babam 6  halamın arasında ki tek erkek çocuğuydu .

-pardon pardon bu böyle olmamalıydı

- dur baştan alıcam sn beni hiç tanımadın daha tanışmadık gibi falan 

- selam ben Anonim 

- ;)

- napıyon çikolatalı sütüm ? 

hiç tanımadım bir numara bana böyle saçma sapan mesajlar atmıştı . ama bu kim ? ya arkadaşlarım arasından biriydi ki beni işletiyordu yada takıntılı bir sapık ama benim numara mı nerden buldu ? Ayrıca benim çikolatalı süt olayımı biliyordu gerçi onu herkes biliyordu .  az çikolatalı süt içtiğim de kudurduğum için okul da kantine girer girmez " çikolatalı sütümü verin anam " diye bir kaç kez bağırmışım bak  bunu da beyza anlatmıştı .

Numaraya baktığımda rehberimde kayıtlı olmayan bilinmedik bir numaraydı ve profil fotosuda yoktu . peki bu kim ? 

* kmsin sen ? 

 *ne istiyorsun benden ?

* bak  beyza sen misin ? yoksa ahmet senmi ?

ben yazarken çevrimiçi olmuştu . şimdi ise yazıyor simgesi vardı .

- kim olduğumu bilmeni istesem buraya adımı soyadımı yazardım 

- senden sadece kalbini istiyorum 

* niye organ mafyası mısın ?

- hayır *_*

-  Ahmet de ve Beyza da değilim 

* neyse daha fazla yazma  kim olduğun beni ilgilendirmez gözümde değeri olan insanları merak eder  ve hayatları hakkında birşeyler öğrenmek isterim ki sen bunlardan değilsin ve seni tanımıyorum 

yalan yalan katiyyen yalan şuan kim olduğunu acayip merak ediyorum anonim numara yani boru mu ??

* ben şimdi uyuyacağım ve sabah kalktığımda toz olmuş olacaksın  seni buralarda görmek istemiyorum ve bana mesaj atma !!

- neyse sen uyu çükülatalı sütüm 

-iyi geceler . 

- bu arada bu konuşma burda bitmez yarın görüşürüz . zor bulmuşum asla BIRAKMAM SENİ . .

son mesajlarına görüldü atıp çıktım . şaka gibi ama hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum ne yani başladı mı bizim öykümüz ?

 !! Aslııı kız gel şu çamaşırları telden topla yağmur başladı !!

diye tüm romantizmin ve büyünün içine sıçtı annem . 

:(

  oppppsss ben geldüm hem de başka türlü bir hikayeyle :) 

diğer ktapalarımADA  bakınn 

sizi seviyorum çükülatalı sütlerim 

vote verin ve  

Yorum yapın ve

beni takip edin

ANONİM KİM ¿Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin