Julia {FIGYELEM!! MEGRAZO KEPET TARTALMAZ!}

75 2 0
                                    

  2008-ban Dr. Richard E. Gallagher, pszichiátriai szakorvos és egyetemi docens, egy különös pszichiátriai esetet osztott meg a világgal, ami azért is olyan érdekes, mert maga a pszichiáter írta, aki ugye természeténél fogva mentálisan kívánta magyarázni az eseményeket, de végül csak beletört a bicskája.

  Az esetet New Yorkban történt és a beszámolók szerint a „Julia" becenévre hallgató nőt valóban démonok szállták meg. Dr. Gallagher a feljegyzéseiben arról ír, hogy a saját szemével látott tárgyakat repülni a szobában, és annak is szemtanúja volt, hogy Julia levitált, illetve képes volt más, idegen nyelveken beszélni. Kitalálta a környezetében lévő emberek gondolatait, titkait, amiket persze nem tudhatott.

  Ezt írta Gallagher az egyik látogatásáról:

„Különböző fenyegetések hagyták el a száját és ismeretlen nyelveken szól hozzánk. Legtöbbször ezek a mondatok hagyják el a száját: Hagyd békén, te idióta! Ő a miénk! Hagyd, te félkegyelmű pap! Julia hangja ilyenkor mély, férfias tónusra váltott. Csak akkor szólalt meg torokhangon, amikor transzban volt, és ez az ördögűzések alkalmával fordult elő valamint, mikor vallási vagy szent tárgy közelébe került."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
✓ Amikor kialszik a fény ✓Where stories live. Discover now