Lanet Oyun 5

2.4K 69 10
                                    

Tabağı çıkardı elimdeki bardağın altındaki peçeteyi öylece üzerine koydu, sonra da bardağı koydu. Elime tutuşturdu bi yandan da bana ve abime felak nas okuyun diyo ayetel kürsi okuyun diyo, çok iyi ezbere bilseniz bile zorlanıcaksınız falan bi ton dua saydı işte bende bildiğim kadarıyla okuyorum. Elhamdülillah aileden kalma gusül almayı biliyorum o nedenle cenabet değilim tabi abimi bilemem.
Çarpılmadığına göre sıkıntı yok.
Bak içine ne görüyosun dedi baktım ama su yani başka bişey yok. Su sadece dedim ama istemsizce gülüyorum böyle kıkırdamak gibi. Bak bidaha dedi ama ben ne alaka modundayım öyle alayvari bakınca içinde bi yüz gördüm ama o anda nasıl elimden fırlattım kalktım abimin yanına gittim hiç bilmiyorum bana sakin ol sakin ol diyolar bi ton bişeyler diyolar.

     işte bi yüz gördüm falan bana dik dik  gibi bakıyo böyle kızılderili totemleri gibi kafası kadar yayılmış ağzıyla gülüyo falan ama sudan nasıl gördüm hiç aklım falan almıyo ben pantolonumu giymeyi dahi hesap edemiyorum, aklım çevrimdışı bi halde.
Noldu noldu noldu diye ardı ardına soruyo abim, hoca da sakin ol yok bişey diyo çocukmuşum gibi sanki ben seni dinlerim o anda. Tövbe hocaya da böyle saygısızlık yapılmaz tabi ama o an bu anımla bir değil sonuçta.
işte ben bi sakinleştim falan tekrar girmen gerekiyo dedi hoca ama götüm yemiyo ki aq nereye giricem. Bi daha leğende su görsem heralde kalp krizi geçiririm.
ama nolduysa oldu beni bi cesaretlendirdiler tabi onlar görmedi ben gördüm ya her türlü bişeyler demeleri kolay.
Tekrar oturdum sandalyeye, yakman lazım onu dedi. Hocam bir tane değiller ki kaç taneler onu bile bilmiyorum nasıl yakıcam hepsini diye güzel bi soru sordum. O an için aklımın yerinde olduğunun göstergesi tabi bu sorum.
Yapıcaz olm teker teker hepsini yakıcaz inş dedi hoca onun böyle söylemesi güven verdi tabi bende aldım elime cesaretlenerek bardağı ama içinde tekrar görmekten korkuyorum bakmıyorum suya. Hoca zoruyla baktım hiçbişey yok böyle elimin titremesi suyu da titretiyor.
Yan de dedi bana. Bu kadar kolay mıydı hocam diye sordu abim. Hoca bu zamana kadar gelmek sizin için kolaydıysa evet kolay dedi. Lafı esirgememesi hoşuma gidiyodu ama abime yapması biraz sinir bozucuydu tabi.
Ben suya baktım ama burada değil dedim. O burada dedi hoca, bitek o da değil hepsi şuan bu odada dedi. inceden değil kalından kalından tırsmanın arşı alasını yaşıyorum ödüm bedenim miktarı falan.
Bende dedim işte yan diye. Bardakta bişey olsun diye bekledim ama olmadı. iste dedi hoca yanmasını iste dedi. istiyorum tabi o an hatta tek isteğim benden gitmeleri, ölseler o da tercihimdir sonuçta diyerek daha bi sert yan dedim. Tamam dedi yine aynı işlemi yaptı leğene batırdı felan suyu bi sürahiye döktü.
Abim tüm leğeni böyle böyle bitirecek miyiz hocam dedi. Hayır dedi işte hoca ne bilim bi ton bişey saydı yine.
8 kez bu işlemi yaptık ama her defasında dk da 20 nefes alıyosam bi tanesini zor alıyorum öyle bi darlık çekiyorum.
Boğazında, mesanende bide göğüs tarafındalar dedi. Sirkeyi leğene döktü bikez daha yaptık. Bunlar daha kötü dedi ilkler dedi. Neden bana bu kadar fazla aşık olan var dedim. istedikleri bişeyi zevkle yapıyosan eğer dedi haliyle seni seçerler falan dedi. 3 kez de sirkeli suyla yaptık içim daralıyo ama dile getirmek isteyince izin vermiyolar. Bende artık alıştım o iç daralmalarına tabi seri şekilde cin katili oluyorum. 11 tanesi de gidince hoca oturdu ama saatler geçmiş böyle sabahın 7sinde gelmişiz 12:30 da işimiz bitiyor.
Öyle rahatca eve gittik işte yine bişey olursa arayın gelin hemen dedi, abim adamla baya konuştu falan. Tembihler yapmış böyle böyle yapmayın diye.

     işte biz eve geldik abim az önce benim ne yaptığım hakkında illa konuşacak biliyorum ama tabi ben ilk defa abim bişey dese karşı çıkma durumundayım. ilk defa isyan edicem bağırıcam yani abime ama kaçınıyorum. Hani öyle abi kardeş ilişkilerinde bağırsan bile affedilebilirsin de bizde öyle bişey yok.
Neyse ben banyoya giricem abim bana nazik nazik anlatıyor dualarını oku falan diyo, ilkden öyle giysiyle falan girmeyi düşündüm ama salla aq diyerek yine çıplak girdim. Muskamı çıkartsamçıkartmasam mı onu düşünüyorum. abim kapıyı kilitleme falan diyo ama ben kilitledim tabi umrumda olmaz.
Neyse banyo yapıcam hocanın sıcak suyu lavaboya besmele çekmeden dökme deyişi geliyo böyle soğuk suda banyo yapmak falan da istemiyorum napim bende işte ılık suda yaptım. o zamandan bu zamana hep ılık suda yaparım.

     Çıktım banyodan abim babamla konuşuyo neler olduğunu anlatıyo annem gelicekmiş onu haber verdi. Bende su içicem bardak almak için açınca dolabı bi ürperme geldi ya insan bardak görünce bile öyle mi olur, neyse...
Baya ben biraz kendime gelmek için baba ocağına döndüm annem bakıyor felan bi sene gurbete gitmiş geri dönmüşüm gibi hissediyorum tabi o sıralar. Annem gece kalkar namaz kılar kuran okur mübarek bi zat Allah daim etsin. o saatlerde tabi bende uyumuyorum annemi izlerken huzur buluyorum günah evi gibi değil sonuçta ya ferahlanıyorum falan. Öyle öyle namaza başladım ama sıkılıyorum hocayla irtibatımı kesmedim. Çok şükür o zamanlar iş buldum mutluyum...

    

Türkiye'de Yaşanmış Cin ve Hayalet Olayları 4 Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang