GK 9.Bölüm *Kaza*

3.8K 197 13
                                    

Masal'ım , onun dudaklarından bu kelimeyi duymak beni istemsiz bir şekilde huzura kavuşturmuştu.

Amerikada'ki işimiz bitmiş ve Türkiye'ye geri dönüyorduk. Araba havaalanında durdu. Ve Ateş ile beraber uçağa doğru yürüdük.

"Bu sefer korkmazsın umarım" dedi ve sırıttı. "Alıştım artık korkmam" dedim. Uçak hızlanmaya başlayınca geçen seferki kadar olmasa da Ateş'in elini sıktım. "Gerçekten alışmışsın" dedi ve güldü. "Öf ya!" Dedim ve elimi çektim. O ise tekrar elimi tuttu. Utançtan kafamı çeviremiyordum. "Elimi bırakma kötü oluyorum" dedi. Derin bir nefes aldım. Sakin ol Masal sakin ol. Zorlukla "peki" diyebildim. Sonra gözlerini kapattı ve elini çekti. Ne olmuştu?

*Ateş'in ağzından*

Ne yapıyordum ben ? Bu kıza fazlasıyla alışmıştım. Böyle olmamalıydı , aşk işleri bana göre değildi. Ama bu kızın bana farklı hissettiyor gerçeğini değiştirmezdi.

Bu düşüncelerle elinde olan elimi hışımla çektim. Bana saf bir şekilde bakıyordu. Bir şey demeden sadece önüme baktım.

Uçaktan indiğimzde mutlu görünüyordu. "Aç mısın ?" Dedim sorarak "Uçakta bir şeyler yedim , aç değilim" dedi. Tamam anlamında kafamı salladım. Sıcaktan terlemiş , elini yelpaze şeklinde savuruyordu. "Gel klimalı bir yere gidelim" dedim ve onu bir kafeye sürükledim.

*Masal'ın ağzından*

"Klima" dedim ve koşarak tam klimanın önünde durdum. Ateş ise beni çekiştirdi. "Kızım manyak mısın? Zaten terlisin hasta olucaksın" dedi sinirle "banane ya" dedim ve bu sefer klimaya sırtımı döndüm. "Bağırmadan önce çekil şurdan" dedi ve beni masaya doğru sürükledi.

Teyzem arıyordu. Hemen açtım.

-Geldiniz mi kuzum ?
-Evet teyzecim geldik
-Tamam , şuan evde yokum eve gelirsen dolma yaptım onu ye
-Tamam görüşürüz

Dedim ve kapattım. Ateş bana sert sert bakıyordu. Ya yine ne yapmıştım. "Tişörtünün düğmesi açılmış dikkat et biraz" dedi sinirle , hızla Tişörtüme baktım. İki düğmede açılmıştı. Hemen ilikledim ve masaya doğru baktım.

"Ne istersin ?" Dedi sorarak "Çay" dedim "Iki çay" dedi garsona ve beklemeye başladık. O sırada ise Ateş'in telefonu çaldı , bana bakarak bekle der gibi işaret yaptı ve bir yere gitti.

*Ateş'in ağzından*

Melis'i yakalayan adamım arıyordu. Masal'a bakıp bekle der gibi bir işaret yapıp tuvalete doğru gittim.

-Ateş bey kızı yakaladık , arsada her yeri bağlı sizi bekliyor
-Tamam Mustafa , sakın kaçmasın ve sakın kıza bir şey yapmayın sadece korkutmak amaçlı yapıyoruz
-Tamam efendim

Dedi ve telefonu kapattım. Hemen arsaya gitmeliydim. Masal'ın yanına gittim.

*Masal'ın ağzından*

Ateş yanıma geldi "hadi artık eve gidelim seni de teyzen merak etmiştir" dedi bende tamam anlamına kafamı salladım. Çok aceleci davranıyordu. Bu beni rahatsız etmişti , benden bu kadar mı kurtulmak istiyordu ?

Arabaya bindik ve klimayı açtık. "Ateş sakin olur musun? Çok aceleci davranıyorsun , benden kurtulmak istediğini anlıyorum ama şimdi başımıza bir sey gelicek" dedim sinirle "Ne diyorsun sen ? Senden kurtulmakta ne demek ? Sadece bir işim çıktı ve oraya yetişmem lazım" dedi ve arbayı hızlandırdı. Tam önümüzden kedi geçerken ani frenle başımı cama vurdum. Ve sonrası boşluk...

Yeni bölümmm. Vote verirseniz sevinirim ;) ♥♥♥
Sizi seviyorummm

Garson KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin