GK 2.Bölüm "Yapmak zorundasın"

8.2K 300 72
                                    

Karta baktığımda bir numara ve isim yazıyordu *Mert Yener* olaylar sadece 5 dakika önce olmuştu ve ben hala karta bakmaya devam ediyordum , yanıma Begüm gelip elimdeki kartın ne olduğunu sordu "hiç öyle bir şey işte" deyip kartı cebime soktum. Ne kadar iyi birisi olsada o kadar yakın değildik Begüm'le.

İş saatim bitince eve gittim. Kuzenime teyzemin nerde olduğunu sorunca temizlik için bir eve gittiğini söyledi. Ben de tamam diyerek odama çıktım. Telefonumu alıp wattpad'i açtım ve yeni hikaye aramaya başladım. Iki saat sonra kapı çalınca aşağı inip kapıyı açtım "Hoşgeldin teyze deyip boynuna sarıldım" o da bana sarılıp cevap verdi "Hoş bulduk güzelim" dedi ve içeri girdi.

Akşama kadar kartı düşündüm durdum. Yarını sabırsızlıkla bekliyordum. En iyisi erken uyumak deyip yatağıma girdim

Sabah kalktığımda kuzenim Ali kucağımda zıplıyor kalk artık diye bağırıyordu. "Ali napıyorsun be kalk üstümden" diyerek Ali'yi yere attım. Ali ağlamaya başlayınca kucağıma alıp "Ali tamam özür dilerim bilerek yapmadım" diyerek susturmaya çalıştım. "Yalancı bilerek yaptın" diyerek kucağımdan inip salona doğru koşturdu. Bir of çekip bende aşağıya indim , teyzem evde yoktu yine bir yere gitmişti anlaşılan. Dolaptan bir ekmek çıkarıp nutellayı sürmeye başladım.

Sonunda ekmeğim bitince , elimi yıkamak için tuvalete gittim. Tuvaletten çıktıktan sonra aklıma kart geldi , nasıl unuturum diyerek kartı elime alıp numarayı telefona yazdım. Bir kaç çalıştan sonra telefon açıldı.
-Alo
-Alo Merhaba Masal
-Merhaba Mert sen misin?
-Evet benim aradığın için sağ ol bugün sana konumunu attığım yere gel.

Dedi ve yüzüme kapattı , 5 saniye sonrada telefonuma bir konum geldi. Ne olduğunu anlayamadan bir mesaj daha geldi * saat 5'te orda ol * yazıyordu. Saate baktığımda 4 olduğunu gördüm bir saatim vardı. Bende hemen hazırlanmaya başladım.

Üstüme mavi bir tulum (alttaki resimde) giydim ve hafif bir makyaj yaptım.

  *Çoğu kişi kıyafeti beğenmemiş şimdi bakınca gerçekten iğrençmiş bence de

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

  *Çoğu kişi kıyafeti beğenmemiş şimdi bakınca gerçekten iğrençmiş bence de.*
(O yüzden yeni kıyafeti ekledim, aşağıda kendisi.)

Saat 5 olunca hızlıca elimdeki konuma doğru gitmeye başladım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Saat 5 olunca hızlıca elimdeki konuma doğru gitmeye başladım. Normalde olsa tanımadığım kişinin yanına gitmezdim ama bu farklıydı , adam benim hakkımda her şeyi biliyordu ve babamla aralarında bir şey vardı.

Attığı konuma gelince bankta oturan bir adet Mert'i gördüm ve yanına gittim. "Evet anlat hadi" dedim selam vermeyerek "sana da merhaba" dedi ve beni çekerek yanına oturtturdu."Anlat hadi" diye tekrarlayınca söze başladı "Babanla aramızda eskiden beri bir iletişimimiz var" dedi ve nefes alarak devam etti "Babanın bana büyük bir miktarda para borcu var ama ne yazık ki yakın zamanda öldüğü için bu borcu sen ödeyeceksin" dedi ben anlamaz bir şekilde bakarken birden bağırdım "Hayır! Bakın bu gerçekten çok saçma ben ödeyemem anlamıyorsunuz" dedim ve sustum "ödemek zorundasın" dedi "Bu para ne kadar yüksek" dedim "3 milyon TL" dediğine "Ne! Ben bir garsonum o kadar parayı nerden bulayım" diye sinirle soluyor bir yandan da bağırıyordum. "Bak sakin ol sana bir teklifim olucak" dedi , sakin olmaya çalışıp kalktığım yere bir daha oturdum "benim bir kuzenim var onun lokantasında çalışmanı ve onu kendine aşık etmeni istiyorum sonra ise sana aşık olduğunda ben Mert'e aşığım diyerek onun gözü önünde beni öpeceksin" dedi bu kadarı fazlaydı "Ne! Sen ne dediğinin farkında mısın öncelikle ben nasıl aşık olmasını sağlıycam 2.si neden kuzenine böyle bir şey yapıyorsun 3.sü ise bunu asla yapmıycam" diye bağırdım o da bana cevap verdi "1.si kendine aşık etmeyi sen becereceksin zaten güzel kızsın , 2.si kuzenime neden bunu yaptığım seni ilgilendirmiyor 3.sü yapıcaksın çünkü zorunlusun ve ayrıca eğer yaparsan seni okula yazdırırım ve tüm her şeyi ben karşılarım" dedi *okul mu?* demişti işte bunun için yapabilirdim "t-tamam yapıcam" dedim "ve sakın bunu kuzenime söyleyeyim deme her şey gizli olucak şimdi gidebilirsin" dedi bende koşarak eve gitmeye başladım.

Selam 2. Bölüm geldi okuyan kişiler yıldıza basarsa çok mutlu olurum ve bölüm daha hızlı gelir *-*

Yeni bir kitaba başladım bu kitaba göre daha kaliteli olmasını sağlayacağım  *-*

Garson KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin