hoofdstuk 4

68 1 0
                                    

ik loop naar beneden en kijk op de klok hoe laat het is. Het is bijna 9 uur s avonds. Me zusje ligt al in bed en me broer is uit met een paar vrienden. Me vader zit in zijn kamer zijn spullen in te pakken. Ik ben al klaar en me broer ook. mw zusje moet nog alleen haar boeken en jurken in pakken en dan is zij klaar.

Ik ga op de bank zitten en die de tv aan. Ik loop naar de keuken en pak een glaasje cola. er staan allemaal dozen in de kamer met stikkers erop. Ik ga op de bank zitten en doe de geluid iets harder. Ik klik Netflix aan en klik op de serie 13 reasons why. Ik zit rustig te kijken naar de serie tot dat er op de deur werd geklopt. Ik doe open en er staat een man voor de deur hij heeft me een brief en loopt daarna weg. Ik doe de deur snel dicht en den naar de bank. Ik ga zitten en doe de brief open. "Kom morgen naar het parkje om 4 uur je weet waar ik het over heb X G" G? ik denk diep na en besluit om morgen met me fiets naar het parkje toe te gaan. Ik kijk de 2de deel van de serie af en besluit om dan naar boven te gaan. ik drink me cola op en loop naar boven.

"Goedemorgen zusje" ik open me ogen en zie me zusje in de deuropening. "Jij moet morgen naar school ik lekker niet" "ik heb ook vakantie hoor" "ja maar ik lekker langer!" me zusje rent de kamer uit en begint een raar liedje te zingen. "hey Katie ben je al klaar voor je deed (sorry voor verkeerd spellen). Nee ik ben net pas wakker wat verwacht je hij drukt een kus op me wang en omhelsd me. "Mag ik je kleren uit zoeken?" "ja is goed


"is dit leuk?" me broer houd een shirt van adidas voor me en een zwarte broek. "Ja echt super leuk. Weet je je bent  er als een tweede zus voor me. Je gevraagd je zo. Je doet zo." me broer komt naast me op bed zitten. "Het is gewoon jij wouw al heel lang een zus en ik probeer ook zo te doen" "awww dat is zo lief van je" TINGONG! "dat is hem!" "snel kleed je aan"

"Je ziet er mooi uit" Gio kijkt lang naar me. " Hey jij bent vast Giovanni. Ik ben de vader van Katie" "Oww noem me maar gewoon Gio hoor" "Nee Giovanni is leuker" En daar moet me broer weer mengen. " Hey ik ben Giovanni de broer van Katie" "hey" "Wil je niet even binnen komen?" "Graag maar ik had iets geregeld en dat heeft een tijdslimiet" "O is niet erg veel plezier!" Gio pakt me hand en trekt me naar buiten.

Wat een klik kan doen Ft /Gio Latooy\Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu